Anında temizlerim
Allah affetsin diyenlerdenim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba! Ben Işıl. Mutfak maceralarım genellikle 'anında temizlerim' modunda geçiyor 🤗 Yemek yaparken mutfağımın toparlanmış olması, sonrası için bana büyük bir rahatlık veriyor. Hem yemek pişirirken hem de tencere tava dolup taşmadan ortamı derli toplu tutmayı seviyorum. O anın coşkusu içinde mutfak savaş alanına dönüşmesin diye ufak müdahalelerle ortalığı toparlayıp sonrası için işimi kolaylaştırıyorum 😄 Bu süreçte Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu pratik bir yardımcı oluyor. Çabuk temizlik sağlıyor ve mutfağım hep pırıl pırıl kalıyor. Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Anı da temizlerim ve temizlik bittikten sonra çöpleri de çöp tenekesine atarım evde koku olmasını sevmiyorum. Özellikle soğan ve sarımsak gibi yemekleri hazırlarken koku bırakabiliyor ister istemez.
Cevap
0Cevap
Anında temizleyenlerdenim elbette. Öylece sofrayı bırakıp gidemem toplarım güzel bir temizlerim silerim.
Anında temizleyen
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı