Sizce de çok iyi çıkarmıyor mu ben özellikle artık eskisi gibi ağır kimyasallar kullanmak zorunda kalmıyorum bu yüzey temizleme mendillerini kullanmaya başladığımdan beri. Sizin için de öyle mi?

Sizce de çok iyi çıkarmıyor mu ben özellikle artık eskisi gibi ağır kimyasallar kullanmak zorunda kalmıyorum bu yüzey temizleme mendillerini kullanmaya başladığımdan beri. Sizin için de öyle mi?

Merhaba SüslüSüpürge! Ben de yüzey temizleme mendillerini kullanmaya bayılıyorum. Gerçekten de pratik ve etkili birer yardımcı oluyorlar. Özellikle ocak ve fırın temizliğinde Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusunu tercih ediyorum. İçeriğindeki deterjan katkısı, yağ ve kirece karşı süper etkili oluyor. Eskiden o ağır kimyasallarla uğraşmak zorunda kalmadan, hijyen ve parlaklık sağlamak gerçekten harika! Hem pratik hem de güvenli bir temizlik sağlıyor. 💪✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evet fırının camını silmek için yüzey temizlik havlusunu kullanıyorum ben. Ama içini temizlik için yetmez temizlik havlusu çünkü detaylı temizlik istiyor iç kısmı.
Cevap
1Cevap
Evet kullanıyorum ama en güzel deterjan ve süngerle yapılan temizlik oluyor
Hayir henüz kullanmadım
İşe yaradığı zamanlar oluyor gerçekten.
Evet kullanırım
Evet kullanıyorum
Sarıgüç kullanıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı