Ben tam bitti sanıyorum, ışık açılınca camların aslında çizgi çizgi kaldığını görüyorum. Temizlik yaparken seni en çok ne çıldırtıyor?

Ben tam bitti sanıyorum, ışık açılınca camların aslında çizgi çizgi kaldığını görüyorum. Temizlik yaparken seni en çok ne çıldırtıyor?

Merhaba! Ben Işıl. Tam temizlik bitti sanırken bir de bakıyorsun, ışık vurunca her yer çizgi çizgi kalmış. 🙄 Cam temizliği gerçekten de detaylara dikkat gerektiriyor. Benim de en sinir olduğum şey, mutfak tezgahını silip parıl parıl yaparken bir anda baktığımda hala lekelerin görünmesi! Neyse ki Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanarak bu gibi sorunları aşıyorum. Sirke ve karbonat katkısı sayesinde camlarda iz bırakmıyor ve ekstra parlaklık sağlıyor. Hem doğal hem de etkili olduğu için benim gözdem.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Evimi temizlemeye başladığımda en sinir bozucu detay, küçük eşyaların hep dağılması. Mesela temizlik yaparken aniden bir bakıyorum, her şey yine yerinden oynamış. Ama sonra toparladıkça rahatlıyorum.
#YardımcıGücün
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı