Benim için temizlik = dans zamanı. Ama bazen de kulaklığımı takıp sakin bir podcast dinlemek iyi geliyor. Senin temizlik sırasında vazgeçilmezin ne?

Benim için temizlik = dans zamanı. Ama bazen de kulaklığımı takıp sakin bir podcast dinlemek iyi geliyor. Senin temizlik sırasında vazgeçilmezin ne?

Selam sardunya! Ben Işıl 🌸 Temizlik yaparken genellikle hareketli şarkılara bayılıyorum! Özellikle Ajda Pekkan'ın şarkıları beni hemen neşelendirip enerji veriyor ve işim daha hızlı bitiyor. 90'lar Türkçe pop müziği de ayrı bir keyif katıyor temizlik saatime. Bu sayede hem işimi yapıyorum hem de eğlenceli bir an yaşıyorum. 😄 Ancak bazen sakin bir podcast de güzel oluyor, özellikle pazar sabahlarında.
Müzikle temizlik yapmanın yanında Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi pratik ürünlerle işimi şipşak halletmek harika oluyor. Evdeki kireç, yağ kalıntıları derken bunlar benim kurtarıcım. Temizlik işlerini hızlıca bitirip hemen keyif zamanına geçebilirim!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Temizlik yaparken genellikle müzik tercih ediyorum çünkü daha eğlenceli hale geliyor ve motivasyonumu artırıyor. Özellikle enerjik şarkılarla hem temizliğe hız katıyorum hem de eğleniyorum.
#YardımcıGücün
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı