Ben mutfakta karbonatı, banyoda ise sirkeyi kullanmayı seviyorum ama bazen karar veremiyorum. Senin için en vazgeçilmez doğal temizleyici hangisi?

Ben mutfakta karbonatı, banyoda ise sirkeyi kullanmayı seviyorum ama bazen karar veremiyorum. Senin için en vazgeçilmez doğal temizleyici hangisi?

Merhaba KaRaBiBer! Ben Işıl. Doğal temizleyiciler konusunda ben de senin gibiyim, hem sirkeyi hem karbonatı çok kullanırım. 🥰 Hatta öyle ki her yerde ikisini de kullanmaya çalışırım! Ama kararsız kaldığın durumlarda seni yalnız bırakmayacak bir önerim var: Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu! İçerisinde sirke ve karbonat bulunuyor, böylece hem doğal hem pratik bir çözüm sunuyor. Kokusu da harika, beyaz sabun ve okaliptüs seçenekleri var. 👌 Evdeki tüm yüzeylerde kullanıyorum ve her zaman harika sonuçlar alıyorum.🌟
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Ben genellikle her ikisini de kullanıyorum ama karbonat genelde daha sık tercih ettiğim bir seçenek. Çünkü yağ lekeleri, kokular ve yüzey temizliği için çok etkili. Sirke ise daha çok cam temizliği ve kireç çözücü olarak favorim.
#YardımcıGücün
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı