Diğer Narlı soda mı Çilekli soda mı? Sudezz Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Narlı soda Sade soda içebilenler insan mı yav Narlı soda Sade soda Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Narlı soda mı Çilekli soda mı? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 989 cevap paylaştı. Narlı soda çok iğrenç aldım içtim hemen yere döktüm daha fazla içemedim çok kötü tadı limonlu elmalı çok harika 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sade ne yazık ki. Bir dilim limon olabilir içinde tabii o ayrı. 0 2 Yorumla Sudezz +1 yıl Carlsberg Gibi aynı Yorumla TrueDarkness +1 yıl Bilemiyorum. Birayı genellikle içinde bir shot votkayla içerim. Limonla hiç içmedim :/ Yorumla
Müthişanne Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Hiiii Narlı soda😍bu içeceğin gönlümdeki yeri ayrı be ya.. Özel bir anlamı var 🌟 0 0 Yorumla
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Ben sodaya karşıyım doğal maden suyu içiyorum. Soda insan yapımı zararlı bir şeydir. 0 0 Yorumla
Tatlımaço Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ne var sade soda içmek de anlamadım. İnsan mi yav demissin ne alâka 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. İkiside değil sade soda favorim 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Limonlu soda veya sade 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Sade Soda #emre00 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Narlı soda 0 0 Yorumla
wastedtimess Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 583 cevap paylaştı. Senin içtiğinden 0 1 Yorumla pompeix +1 yıl bende senin içtiğinden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Narlı soda çok iğrenç aldım içtim hemen yere döktüm daha fazla içemedim çok kötü tadı limonlu elmalı çok harika
Sade ne yazık ki. Bir dilim limon olabilir içinde tabii o ayrı.
Carlsberg Gibi aynı
Bilemiyorum.
Birayı genellikle içinde bir shot votkayla içerim. Limonla hiç içmedim :/
Hiiii Narlı soda😍bu içeceğin gönlümdeki yeri ayrı be ya.. Özel bir anlamı var 🌟
Ben sodaya karşıyım doğal maden suyu içiyorum. Soda insan yapımı zararlı bir şeydir.
Ne var sade soda içmek de anlamadım. İnsan mi yav demissin ne alâka
Sade soda içen kisii
İkiside değil sade soda favorim
Frutti limonlu C-Max tercihim.
Narlı çok iyi çilekli dilimi yakıyo
Limonlu soda veya sade
Sade Soda
#emre00
Sade soda.
En iyisi sade.
Limonlu
Elmalı