Sade soda mı, meyveli soda mı?

Favorim sade ❤️
Açıkçası ülkemizde doğal maden suyunu ben bulamadım. Doğal maden suyu adı altında satılanlar var. Araştırmalara göre zaten basit bir örnekle maden suyunu içmek normalde zordur çünkü tadı kötüdür. Fakat karbondioksit gazı basıldığı için içimi bu sayede daha rahat oluyor. Doğal maden suyunda karbondioksit ve bikarbonat olmaz. Tabi ülkemizde dolandırıcılık oldukça yaygın olduğu için etikette aldatmaca mevcuttur.
Aslında soru başlığın doğru sade soda mı meyveli soda mı demen doğru.
Doğal maden suyu ben ülkemde bulamadım ama soda içiyorum sade tercihim kısmen daha az katkılı meyvelilere göre.
Doğal olarak içmek isteyenlere alternatifim şöyle olabilir maden suyunu sıcakta bekletin ya da ağzını açın bekletin karbondioksiti sıfırlanınca için tadı kötü olur ancak doğal maden suyu kısmende olsa böyle içilebiliyor ülkemizde.
Cevap
44Cevap
Sade içemiyorum, o yüzden meyveli.
Meyveli sodayi bebekler içer erkek adam veya sağlam kadınlar Beypazarı Uludağ maden suyu içer ya Allah
Sade her zaman ama bu iki markayı hiç bir zaman tercih etmem.
Sarıkız maden suyu varken gerisi hikaye.
Yüzümün bebek poposu kadar pürüzsüz olmasını uzun yıllardır içtiğim sarıkız marka maden suyuna borcluyum
hazımsızlık mide ağrısı vs. içinse sade keyfe keder içiyorsam meyveli karpuz çilek favorim
Önceden meyveli içerdim. Şimdi sade sobadan başkasını içemiyorum.
Meyveli daha çok seviyorum ama sade içmem gerekiyormuş
Sade çok daha güzel özellikle buz gibi olcak ama iksinide içerim.
Soda sade içilir esans kokulu sodalar ne kadar rahatlatabilir?
Sade sodanın yeri bir başkadır ama meyveli sodada bi başka güzel...
Sade soda daha sağlıklıdır
Meyveli soda kilo aldırıyor ve sağlıksız
Ben asitli içecek içmiyorum soda içmeyi de bıraktım haliyle
Ordan bi çilekli karpuzlu alabilirmiyim
Ben soda sevmem ve içmem
Ayy tabiki meyveli hele limonlu soda favorim tavsiye ediyorum kesinlikle ! 😊
Meyveliyi tercih ediyorum ya da sadenin içine bir dilim limon atıp içmeyi
sade içince ne içtiğimi anlamıyorum ya en iyisi meyveli en iyisiiii karpuzlu mödsansömnd
Yani düzenli beslenme için sade içilebilir ama meyveli içerim ben
Bunlar soda değil ki maden suyu
Sade içemiyorum ki ☹️
Sade soda bişeye benzemiyor yaa ksjd
Kesinlikle meyveli.
En İyi Cevap