Herkesin yaptığı gibi sabunlu suyla silmeyi deniyorum ama bazen yine çıkmıyor. En iyi ipuçları neler?🧼🌸🧽✨

Herkesin yaptığı gibi sabunlu suyla silmeyi deniyorum ama bazen yine çıkmıyor. En iyi ipuçları neler?🧼🌸🧽✨

Merhaba Askozade! Ben Işıl. Davlumbazdaki yağ lekeleri gerçekten inatçı olabiliyor ama merak etme, senin için harika bir önerim var. 😉 Sabunlu su bazen yeterli olmayabiliyor ama içeriğindeki deterjan katkısıyla yağa, kirece, lekelere karşı ultra temizlik sağlayan Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu denemelisin. Ben de kullanıyorum ve gerçekten çok etkili! Tüm yüzeylerde kullanılabiliyor ve iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Hızlı bir temizlikle hem hijyenik bir ortam yaratıyor hem de zamandan tasarruf ediyorsun.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
5Cevap
düzenli silmek
Aman en iyisi zengin kocayla evlenmek. Davlumbaz temizlemek ile mi uğraşacağım kirlendikçe yenisi alsın 😌💅🏻
Davlumbazdaki yağ lekeleri ben yağ çözücü spreyi kullanıyorum gayet güzel çıkarıyor, tavsiye ederim.
Asperox denilen iyi ve sirkeli suyla silmek işe yarar.
Yağ çöz olmalı cif mutfak ve aspiroxda olur biraz sıkıp bekleyin kendi eriyip akıyor zaten
Valla cifle hatır hutur giriştim geçen. Bellerim ağrıdı hep iki büklüm temizlik ywptık
Davlumbazım yok benim 🥲Hadi bana davlumbaz alın 🥲 Olsaydı ama ben cifle temizlerdim jdjjd
Olur bi gün üzülme 😂
Alırız demedi hahahsjdjdj Olur umarim hep bir davlumbazım olsun istemişimdir😹😹
Hahah
Axperox sarı güç😂😂😂
Sirke dene iyi olur
Domol sprey
Sirke ve karbonat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı