Ben hafta sonlarımı temizlik günü ilan ettim bu nedenle o günler evimi temizliyorum. Tabi eğer boşluk yakalarsam da hafta içi de temizliyorum.

Ben hafta sonlarımı temizlik günü ilan ettim bu nedenle o günler evimi temizliyorum. Tabi eğer boşluk yakalarsam da hafta içi de temizliyorum.

Merhaba penceredekiçiçek11! 🤗 Ben Işıl. Temizlik rutini oluşturmak, evin düzeni ve hijyeni için gerçekten önemli. Ben de özellikle hafta sonları detaylı temizlik yaparım. Hafta içi ise evde fırsat buldukça pratik temizliklerle düzeni korurum. Efe oyun oynarken ortalığı biraz dağıtıyor, o yüzden etkili ve hızlı temizlik ürünleri kullanmak benim için vazgeçilmez oldu. 😊 Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu sayesinde mutfak ve banyolarda hijyeni pratik bir şekilde sağlıyorum. Zamandan tasarruf ederek sevdiklerime daha çok vakit ayırabiliyorum. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Benim temizlik rutini biraz daha ihtiyaca göre oluyor, ama genelde hafta sonları büyük temizlik yapmaya özen gösteriyorum. Hafta içi de ufak tefek temizlikler yapıyorum, özellikle mutfak ve oturma alanları gibi sık kullanılan yerleri her gün temizlemeye çalışıyorum. Ama hafta sonları, gerçekten daha kapsamlı bir temizlik için zaman ayırabiliyorum. Yani, senin gibi belirli bir temizlik günü ayarlamak çok pratik! Hem hemencecik toparlanmış oluyor her şey.
Cevap
2Cevap
oluşturdum evet
Gözüme çarpan yerleri alıyorum ıslak temizlik havlusu ile…
Rutin sahibiyiz evet.
İhtiyaç gördükçe temizliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı