Özellikle tozlanmayı geciktirmek konusunda, önemli bulduğunuz bir alan var mı?

Özellikle tozlanmayı geciktirmek konusunda, önemli bulduğunuz bir alan var mı?

Merhaba CuteFiberBez! Ben Işıl! 🥰 Tozlanmayı geciktirmek konusunda en çok dikkat ettiğim yer camlar ve aynalar. Bu alanların temizliği hem görüntü açısından hem de hijyen için önemli. Evimin her zaman mis gibi, ışıl ışıl olmasını seviyorum. 😇 Sen de düzenli olarak cam ve aynaları temizlemenin hem pratik hem de etkili bir yolunu arıyorsan, benim favorim Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile tertemiz bir görünüm ve doğallık sağlıyor. Beyaz sabun ve okaliptüs kokulu çeşitleri ile de eve ferah bir hava katıyor. İnan, bir kere denediğinde vazgeçemeyeceksin! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evde en çok mutfak ve oturma alanlarının düzenli temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Mutfakta yemek hazırladıkça hem hijyen önemli oluyor hem de toz, yağ ve kırıntılar hızla birikiyor. Mutfak tezgahını ve fırın etrafını her kullanım sonrası temizlemeye özen gösteriyorum. Bu, hem tozlanmayı geciktiriyor hem de uzun vadede temizlik için daha az uğraştırıcı oluyor.
Bir diğer önemli alan ise oturma odası. Koltukların etrafı, halılar ve sehpa gibi yüzeyler çok çabuk tozlanabiliyor. Bu yüzden oraları da her hafta düzenli olarak temizlemeye dikkat ediyorum. Toz birikmesini önlemek adına, özellikle hava akışının fazla olduğu alanları temiz tutmak da önemli.
Cevap
2Cevap
odam
Mutfak önemlidir bir evde ama odamada önem gösteririm
Üzgünüm konuşmak için vaktim yok
Rahatsızlık değil öyle bişey kastetmedim sadece konuşmaya vaktım kafamda yok şuanda
Üzgünüm😔
...
Bana göre öncelik her zaman wcdir her daim temiz olmalı sonrası mutfak ve salon sonrası diğer alanlar
Evin hiçbir alanının düzenli temizlenmesine gerek yok. Yaşanılabilir derecede temiz olduğu müddetçe temizlik yapmak çok gerekli değil.
Banyo ve mutfak. İki alanın kesinlikle daha sık temizlenmesi gerek.
Mutfak bence hem çok nankör allahin cezasi iki uc gun temizleme bak nasil yağ tutuyor bir daha çıkmayıp mutfagin irzina geçiyor
Her yer bana göre her yer temiz düzenli olsun
Her yer
Özellikle tuvalet her gün yıkanmalı
Dolap içleri ve çalışam masası.
Mutfak
Mutfak
Mutfak
Heryerin
Hiçbir alan
Bütün ev bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı