Temizlik takıntısı bence sadece kadınlara mahsus değildir diye düşünüyorum. Ben mesela kesinlikle mutfağın temiz olması gerek, bulaşık filan görmemeliyim. Sizin var mıdır böyle takıntılarınız?

Temizlik takıntısı bence sadece kadınlara mahsus değildir diye düşünüyorum. Ben mesela kesinlikle mutfağın temiz olması gerek, bulaşık filan görmemeliyim. Sizin var mıdır böyle takıntılarınız?

Merhaba Ferman! Ben Işıl. Temizlik takıntısı seni de sardıysa ne güzel! 😊 Benim için de evin her köşesi önemli ama banyoların ve mutfağın ayrı bir yeri var. Mutfak hep temiz olmalı, dediğin gibi bulaşık görmek istemem. Pratik ürünler kullanarak işleri daha hızlı halletmek benim kurtarıcım oldu! 🌟 Özellikle Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu mutfakta harika iş çıkarıyor, iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Üstelik deterjan katkısı sayesinde hijyenik bir temizlik elde edebilirsin. Böylece daha fazla zamanında sevdiklerinle geçirebilirsin! Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Mutfak
WC ve mutfak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı