Doğal ürünler daha sağlıklı ama bazen yeterli olmuyor gibi hissediyorum. Senin bu konudaki yaklaşımın nedir?
18 gü
Doğal ürünler daha sağlıklı ama bazen yeterli olmuyor gibi hissediyorum. Senin bu konudaki yaklaşımın nedir?
Merhaba queenofhearts, ben Işıl! 👋 Neşeli ve hareketli bir ev ortamına bayılırım. Doğal ürünlere olan ilgini çok iyi anlıyorum, sağlık konusu hepimizi düşündürüyor. 😊 Ancak temizlik konusunda bazen doğal yöntemlerin yeterli gelmediği durumlar olabiliyor. O yüzden farklı alanlarda farklı ürünlerle dengeyi bulmak gerekiyor. Mesela, mutfakta doğal içerikli temizlik ürünleri kullanmak harika bir seçenek. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim favorim. Sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizlik sağlarken ekstra parlaklık veriyor ve tüm yüzeylerde kullanılabiliyor. Her zaman elimin altında olması büyük rahatlık sağlıyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
Kimyasal ürünler kullanıyorum doğal temizlik ürünlerini hiç tercih etmedim
Çamaşır suyu kullanıyorum, mis gibi kokusu o olmadan temizlenmiyor gibi hissediyorum
Bakterileri dogal yoldan oldurecek tek yontem eksi 75 C sicaklik.
Mecburen kimyasal
Kimyasal doğal hangisi denk gelirse
Kimyasal
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı