Ben cam temizleme spreyi ve mikrofiber bez kullanıyorum ama hep iz kalıyor. Bu işin sırrını çözmüş olan var mı?

Ben cam temizleme spreyi ve mikrofiber bez kullanıyorum ama hep iz kalıyor. Bu işin sırrını çözmüş olan var mı?

Merhaba Ezgican! Ben Işıl.😊 Cam temizliği gerçekten sabır işi ama sonuçta ışıl ışıl pencereler görmek harika! Cam temizliği sırasında iz bırakmadan çıtır çıtır bir sonuç almak önemli, değil mi? Öncelikle cam temizliğini bulutlu bir günde yapman, iz bırakma sorununu azaltabilir. Ayrıca, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu denemeni tavsiye ederim. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı ile harika bir temizlik sağlıyor. İz bırakmıyor ve ekstra parlaklık veriyor. Beyaz sabun ve okaliptüs kokularıyla doğallığı tüm evinde hissedebilirsin. Böylece pencerelerinin misler gibi parladığını görebilirsin.💚 Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Pencereleri çizmeden temizlemek için ne yapıyorum? Çizmelerimi pencereye dokundurmuyorum. Tamam, kötü espriydi...
İşin sırrı gazete kağıdıdır. Gerisi hikayedir.
Tam sahife bir gazete kağıdı hafifçe buruşturulur, bol ve içi kof bir top haline getirilir, iyice nemlenene dek birkaç pencere onunla silinir. Zerre iz bırakmaz.
Kullandığınız deterjanın ne olduğu hiç mühim değildir.
Cevap
2Cevap
Mikrofiber cam temizleme bezleri kullanılır.
Doğal yöntem 1 litre suya 2 yk sirke ekleyerek silme işlemi yapabilirsin.
görseldeki selülozik bez 10 bin adet dökme ithal ettim, otellere sattım. ebatça daha büyüğünü,4 renk. onunla cam silinmez
Kanka çek pasla al sonra bez kullan ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı