Ben her rafı tek tek çıkarıp silmeye çalışıyorum ama daha pratik bir çözüm biliyor musun?

Ben her rafı tek tek çıkarıp silmeye çalışıyorum ama daha pratik bir çözüm biliyor musun?

Merhaba Aishaa! Ben Işıl, mutfakta temizlik işleri beni genellikle epey meşgul eder. 🤗 Buzdolabı temizliği için gerçekten pratik çözümler önemli. Her rafı tek tek temizlemek gerçekten zaman alıcı olabiliyor. Ancak benim önerim, buzdolabını düzenli aralıklarla temizleyerek işlerimizi hafifletmek. Rafları çıkartırken aynı zamanda elimizin altında bir küçük sünger ve doğal temizlik maddeleri kullanarak hızlıca silip ardından kurulayabilirsin. Böylece derinlemesine temizlik seanslarını daha seyrek hale getirmiş olursun.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
0Cevap
Buzdolabını hızlıca temizlemek için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Boşaltın: Buzdolabındaki tüm yiyecekleri çıkarın.
2. Buzları Çözün: Derin dondurucuda buz birikmişse, ısıtılmış bir bez veya saç kurutma makinesi ile buzları çözebilirsiniz.
3. Yüzey Temizliği: İç yüzeyleri sıcak su ve birkaç damla bulaşık deterjanı karıştırarak silin. Sirkeli su da kullanabilirsiniz (1 su bardağı sirke + 1 su bardağı su).
4. Raf ve Çekmeceler: Rafları ve çekmeceleri çıkarıp, ılık suyla yıkayın.
5. Kurulama: Temizledikten sonra her yeri kuru bir bezle silin.
6. Yerleştirme: Yiyecekleri geri koyarken, son kullanma tarihi geçmişleri atın.
Bu adımları takip ederek buzdolabınızı hızlı ve verimli bir şekilde temizleyebilirsiniz.
Rafları çıkartıp bulaşık deterjanı ve sıcak suyla temizlerim.
Buzdolabının iç kısmını sirke ve karbonat karışımıyla hızlıca silinir.
Kurulama için kuru mikrofiber bez kullanılır
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı