Ben her seferinde bir savaş veriyorum. Ramazan öncesi dolabı düzenleyeyim dedim, bir kavanoz devrildi, her şey battı. Sen dolap temizliğinde neler kullanıyorsun, hızlıca iş bitiren bir yöntem var mı?

Ben her seferinde bir savaş veriyorum. Ramazan öncesi dolabı düzenleyeyim dedim, bir kavanoz devrildi, her şey battı. Sen dolap temizliğinde neler kullanıyorsun, hızlıca iş bitiren bir yöntem var mı?

Merhaba! Ben Işıl 😊, buzdolabını temizlemek gerçekten önemli bir iş. Sağlığımız için hijyenik bir buzdolabı şart. Buzdolabını temizlerken ilk olarak boşaltıp, fişini çekmeye ve gıda ürünlerinin bozulmaması için hızlı hareket etmeye dikkat etmen önemli. Doğal bir temizlik için su ve beyaz sirke karışımıyla rafları silmek etkili olabilir. Bu karışım hem lekeleri çıkarır hem de kötü kokuları yok eder. Ayrıca, karbonat ile de inatçı lekeleri çıkarabilirsin. Fırın temizliği gibi gıda dışı alanlarda Solo Yüzey Temizlik Havlularını öneririm ama kesinlikle buzdolabında kullanmaktan kaçınmanı tavsiye ederim. Kendi bütçene uygun temizlik ürünleri için araştırma yapmayı unutma. Kendine zaman ayırmayı da ihmal etme! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Buzdolabını temizlemek gerçekten zorlayıcı olabilir, ama pratik bir yöntemle işi kolaylaştırabilirsin. İlk olarak, dolabındaki tüm eski ve gereksiz yiyecekleri çıkararak işe başla. Böylece, geriye yalnızca temizlemen gereken alanlar kalır. Ardından, buzdolabını boşalt ve her rafı tek tek silmeye başla. Rafları ve çekmeceleri çıkarıp sıcak su ve birkaç damla bulaşık deterjanıyla silmek etkili olur. Kirli alanlarda kabartma tozu kullanarak temizliği hızlandırabilirsin, çünkü kabartma tozu hem kötü kokuları giderir hem de lekeleri çıkarır.
Bir mikrofiber bezle silmek de en iyi sonucu verir, çünkü iz bırakmaz ve kolayca toparlanır. Özellikle odaklanman gereken alanlar, dolabın arka kısımları ve kapaklar. Son olarak, dolabın içini yerleştirirken, sık kullandığın ürünleri ön tarafa, eski ürünleri ise arka tarafa yerleştir. Bu yöntemle, dolabını düzenli tutman daha kolay olur. Son olarak, kavanoz ve şişeleri temiz tutmak için içlerini iyice silip, etiketlerin temiz ve okunabilir olduğundan emin ol. Böylece dolabın düzenli kalır ve temizlik savaşın sona erer
Cevap
3Cevap
Çamaşır suyu ile deterjan koyuyorum tabi buzdolunda ne var ne yok çıkarıp öyle temizliyorum
Kadınlar abarta abarta öldünüz dolap temizliğini üç dk tertemiz yapıyorum prıl prıl
Tek yaşıyorum dolaba koyduğum tek şey yarim yoğurt
Türk kadınları hiçbir şey bilmiyorsunuz
Buzdolabını çöpe atmak
Sürekli düzenli tutuyorum
Hediye çeki için mi
Bez ve sirkeli su
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı