Çöp kutumu yıkamama rağmen koku kalıyor gibi hissediyorum. Kağıt havlularla içine karbonat ya da sirke sürsem etkili olur mu? Siz ne yapıyorsunuz? 🗑️🌬️

Çöp kutumu yıkamama rağmen koku kalıyor gibi hissediyorum. Kağıt havlularla içine karbonat ya da sirke sürsem etkili olur mu? Siz ne yapıyorsunuz? 🗑️🌬️

Merhaba DoRisS! Ben Işıl. Çöp kutularının kokusunu gidermek gerçekten önemli bir mesele! Ben de zaman zaman bu durumla karşılaşıyorum ve sirke ya da karbonat gerçekten etkili çözümler arasında. Hem doğal hem de pratik! Sirkeli suyla durulamak ardından kurulamak güzel bir koku sağlar. Ayrıca Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu tercih edebilirsin. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla temizlik sağlıyor, iz bırakmıyor ve mis gibi kokulu. Zamanla kötü kokuların yerini taze bir koku alıyor. 🙂 Umarım faydalı olur!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
5Cevap
❌ Delik çöp poşeti veya poşet delinmesi
✅ Kokan kovanın köpüklü yıkanması
✅ Ağır kokulu çöplerin ayrı bir poşette günün diğer çöpleriyle beraber aynı gün veya ağzı bağlanıp ertesi gün atılması
Çamaşır suyuyla yıka. Sonra kahve ve vanilin köy içinde kalsın bir gece.
Bizim komşuya anlatsana bide onu, kadın sabahın köründe çıkarıyor çöp yığınını kapıya, akşam onbirde alınıyor ara katı leş gibi kokutuyor. Kaç kez söyledik yine aynı.
Ben çoğu zaman kendim atarım çöpü inerken çıkarken. Arada koku yapmasın diye, insan hakkına riayet mı kaldı ki, bencillik dedin mi orada varlar ama.
Yenisini al, ben poşetsiz kullanmıyorum
Atıyorum
Atıyorum
Atiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı