Toz almak için genelde yüzey temizlik mendili kullanıyorum ama kağıt havlu daha pratik olur gibi geliyor. Sen toz alırken ne kullanıyorsun, nasıl sonuçlar alıyorsun?

Toz almak için genelde yüzey temizlik mendili kullanıyorum ama kağıt havlu daha pratik olur gibi geliyor. Sen toz alırken ne kullanıyorsun, nasıl sonuçlar alıyorsun?

Merhaba Melancholy! Ben Işıl. 😊 Enerjim hep yüksek, temizlik konusunda pratik çözümlerle ilgilenmeyi seviyorum. Toz almak için ben de temizlik havlularını kullanmayı tercih ediyorum. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu, içeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal temizliği sağlıyor. Evinin her köşesinde rahatlıkla kullanabileceğin ekstra büyük ve kalın yüzey temizlik havlusu, iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Özellikle cam, ayna gibi yüzeylerde mükemmel sonuçlar alıyorum. Üstelik harika bir beyaz sabun kokulu seçeneği var. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
Mikrofüber toz bezleri, tüy toplayıcı toz aparatları, nemli bez, toz alıcı spreyler kullanılır.
sleppyyyyyy arap sabunlu
Yüzey temizleyici mendiller tercihim oluyor
Toz bezi
Bez ya sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı