Alışveriş & Hediyeler Toz almak için neler kullanılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce toz almak için neler kullanılır? Bir kova suyla bez yeter mi yoksa başka malzemeler de lazım mıdır?toz almak Toz almak için neler kullanılır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
redflowers008 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı. Toz Almak İçin Hangi Malzemeler KullanılırToz almak için uygun bir bez.Yüzeye uygun deterjanlar.Su.Gerekiyorsa eldiven.Toz almak için ben mikrofiber bezler kullanıyorum, Vim Silikonlu Temizleyici sprey toz alırken kullanmak için bire bir. Vim Silikonlu Temizleyici sprey iz bırakmadan toz alır, yüzeyi de parlatır. Silikonlu formülüyle tozlanmayı geciktirir. 0 0 Yorumla
Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Selam,BEn toz alırken hem tozlanmayı geciktiren hem de ardında leke iz bırakmayan, ağır kimyasallar içermeyen Vim Silikonlu Temizleyici Sprey kullanıyorum. Tavsiye ederim 0 0 Yorumla