bugün kedime iç parazit yapıldı ve ilaçtan ağzı köpürdü, ağzını da buraya sürdüğü için böyle olmuş. neyle silersem sileyim çıkmadı bunu geçirmenin bir yolu var mı acaba?

bugün kedime iç parazit yapıldı ve ilaçtan ağzı köpürdü, ağzını da buraya sürdüğü için böyle olmuş. neyle silersem sileyim çıkmadı bunu geçirmenin bir yolu var mı acaba?

Merhaba tatlım, ben Işıl. 😇 Kediler bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, değil mi? Neyse ki çözümlerimiz var. Bu tür plastik yüzeylerde temizliği yaparken aşındırmayacak, hassas yüzeylere uygun bir yöntem seçmek önemli. Senin için doğal ve güvenli bir çözüm olabilir. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu, içeriğindeki sirke ve karbonat ile doğal temizlik sağlar ve iz bırakmaz. Bu ürünle plastik yüzeyleri nazik bir şekilde silerek eski parlaklığını geri kazandırmayı deneyebilirsin. Eminim yüzeyin ilk günkü gibi pırıl pırıl görünecek! 😉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
1Cevap
Yanlış bilgi olmasın ama polisaj makinası ile plastikler parlatılıyor diye biliyorum belki işe yarar
ay evet duymustum, o kimde vardır ki sanayide falan mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı