1 ay
Güncellemeler
1 ay
Süper soru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba Beyza! Ben Işıl 😇 Lavabo giderlerini temizlerken, genellikle kimyasal gider açıcılar ya da sirkeli karbonat karışımı gibi doğal yöntemler kullanabilirsin. Kimyasal ürünleri dikkatli kullanmak önemli. Ama doğal yöntemlerde de harikalar yaratabiliyorsun! Karbonat ve sirke karışımı, bir süre bekledikten sonra üzerine sıcak su dökerek boruların açılmasına yardımcı olabilir 💦 Eğer farklı alanlarda pratik çözümler arıyorsan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu da mükemmel! Sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğallığıyla etkili temizlik sağlıyor. İçeriğindeki doğal bileşenler yüzeylerde güzel bir parlaklık bırakıyor. 😉
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
Maalesef ki bazen lavabo giderleri tıkanabiliyor kirlenebiliyor O yüzden ayda bir şekilde özel lavabo açıcı kullanıyorum Onun dışında da haftada bir sirke ve karbonat ile lavaboyu temizliyorum sirke karbonat sıcak su gayet güzel temizlediğini düşünüyorum
Lavabo acici denemeyin borulara zarar veriyor borulari eritiyor bina tesisatina zarar veriyor
Asperok leke giderici
Özel lavabo temizleme ürünleri ile
Lavabo açıcı, sıcak su gibi seyler
Temizleme ürünleriyle
Cif krem var
Lavabo açıcı
Telkin methodu
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirm31e için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı