Merhaba Beyza! Ben Işıl 😊 Temizlik yaparken rahat ve kolay hareket etmeyi sağlayan kıyafetler tercih ediyorum. Genellikle eski bir tişört ve eşofman benim favorim. Önlük giymek de leke ve kirden koruyor, çok kullanışlı! Evde temizlikle boğuşurken pratik çözümler hayat kurtarır 😉 Solo Yüzey Temizlik Havlularıyla işimi çabucak bitirip keyif yapıyorum. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde hem hijyenik hem de yüzeyler mis gibi parlıyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- 1 ay
Genelde rahat ve yıpranmış olan kıyafetlerimi giyiyorum çünkü çamaşır suyu filan çok kullandığım için kıyafetim zarar görselde önemli olmuyor birde ev topuzu yaptık mı tamamdır 👍
10 Yorumla pijama giyip yapiyorum veya sort atlet cunku terliyorum temizlik yaparken ve bogucu kiyafetlere gelemiyorum
10 Yorumla- 1 ay
Kirli sepetindeki kıyafetleri giyip temizlik yapıyorum kıyafetleri makineye ayıp duş alıyorum ndkehfeknfnsfjs
10 Yorumla Üstümde ne varsa direkt dalıyorum ben. Kaç kıyafetim çamaşır suyu oldu hâla dikkat etmiyorum ben iflah olmam.
10 Yorumla- 28 gü
Dizlerimi kapatacak şekilde uzun rahat bir eşofman tarzı bişey üst de mevsimine göre atlet veya bluz
10 Yorumla Camasır suyu kullanacaksam ona göre bir kiyafet giyerim cünku mutlaka sıçrar.
10 YorumlaSıradan bir şeyler giyeceğim giysiyi gözden çıkarmam lazım
10 YorumlaRahat olsun yeter galiba
10 YorumlaEşofman peluş terlikler 😁
10 YorumlaBoxer giyiyorum sadece apla
09 Yorumla- 30 gü
Kafan iyi mi ne klozeti ssjsjs
- 30 gü
Neyi 🙄🤔
- 30 gü
Öyle bir sordunki ne diyor bu sjsjsjs
- 30 gü
Ev kıyafetleri normal işte