1. İç çamaşırı
2. Peştemal
3. Askılı diz üstü gecelik
4. Mayo
5. Bikini
6. Deniz şortu
7. Yüzücü taytı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hamamı olan masaj salonlarına gidiyorum, genelde onların verdiği şortlar oluyor, incecik maske kumaşından yapılan, onları giyerim ve Endonezyalı hanımefendinin ellerine bırakırım kendimi gözlerimi kapatıp.
Ohhh hayat sana güzel.. bizim hamamlar sosyetik değil.. bildiğin mahalle hamamı
Her zaman değil ama ayda bir yapıyorum. Ben de bu kadar sosyeteye alışık değildim de alıştırdılar ne yapayım… Ayrıca bizim buradaki mahalle hamamı için hoş şeyler duymadım.
Bizim burdaki yamuk bir hamam değil.
Benim sizin hamamınıza sözüm yok ki hanımefendi. :))
Yanlış seçeneğe oy gitmiş yine, off amanın. Hamama gitmeyi yeğlemem, hatta çocukken zorla götürürlerdi beni hamama, hamam bir bakıma havuz demek gibi bir şey sankim, yok ya havuz eğlenceli, hamam darlıyor beni, belki şu hamam fobimden kurtulurum, hamam demişken şöyle de bir hayal peydah oldu dimağımda, hayatım boyunca da bir kez zorla hamama gittim, belki bir gün yine gidelim, hayalimde şöyle ;bacılarla hamama gidip şu yeşilçam efsanesini yaşamak, Bağa girdim Bağ Budanmış şarkısını söyleyelim, eğlenelim. Hamam diyince Tosun Paşa filmindeki kadınlar arasındaki çekişme sahnesi geliyor aklıma. Bu arada ben mayo giymeyi yeğlerim, şıklara baktım da en fazla peştamal diyen olmuş, peştamaldan sonra da deniz şortu demişler, benim yanlışlıkla oy verdiğim şık da en azınlıktaymış, iki kişi oy kullanmış o şık için, belki diğeri de benim gibi yanlışlıkla oy kullanmıştır diye düşündüm şimdi.
Teşekkür ederim içten eğlenceli yorumun için 😊✋
Ben teşekkür ediyorum.☺
Yaaa, tekrar teşekkür ediyorum☺🥰
peştemal, adettendir
teşekkür ederim tanrıça 💕
Peştamal tercih ediyorum. Ayrıca doğru yazılışı bu şekilde peştamal. Ve hamam için kalkıp İzmit'ten Eskişehir'e gidiyorum günübirlik bazen de bi kaç gün kalıyorum
Eskişehir'in hamamları çok güzel oluyormuş.. ben de merak ediyorum
Tavsiye ederim memleketim hamamları güzel gezmek için de güzel
Cevap
47Cevap
Ben hamamı hiç sevmediğim için gitmem.
Peştemaldan başka bir şey olmamalı. Tek parça içinde bir şey asla olmamalı… 😅🙈🥰
Orası hamam.. yatak yorganla karıştırma 😅
Hayır arkadaşım.. hayır.. senden istemem
Hayatıma aldığım adama yaparım da yaptırırım da.. ama bu sen değilsin
Pestemal iyidir ya ama iyi sarmak lazım düşerse sıkıntı
Altına donunuzu giyin
Bu fikrinizi deniycem 👍
Hamama giymeye tövbe ettim ama erkekler deniz şortu giyer
Neden ki
Hamam çarpıyor Baş ağrısı yapıyor
Hamama en son 26 sene önce gitmiştim. Hamamın raconu peştemaldir deyip peştemal sarmıştım.
26 sene çok.. ayda bir gitmek gerek
Belki doğrudur ama Ankara’da pek hamam kültürü yoktur.
Olmaz mı ya.. deniz olmayınca 😅 oraya giderler
Ankara’lılar Ankara’da deniz yok muhabbetine gülmez, komik de bulmazlar.
Ben de o Ankara’lılardan biriyim. 🤨
Saçmaladın iyice.. ben çok da güzel denizim yok der gülerim.. ne alaka..
Yeni başlayanlar için Ankara aştidir.
Soğuğun içine işlediği anda başını kaldırıp etrafta denizi aramaz isen kolay alışırsın.
Ankara 'da deniz yoktur. Deniz kenarında bir kentte bir şekilde bulunmuşsan, denizi seviyorsan, Ankara 'yı kısa vadede sevemeyeceksin, hiç kasma. Yine de çeneni kapa, Ankara iyi güzel de denizi yok abi bea kabilinden düşüncelerini kendine sakla, bu muhabbetleri defalarca kez duymuş olan Ankaralılar pek sevecen davranmazlar, sıcak yaklaşmazlar. Baygınlık verirsiniz. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
Ankara 'yı İstanbul ile, İzmir ile kıyaslamaya kalkmayın, bu da sevilmez, hele İzmir karşılaştırması tiksinti yaratır. Yok kordon vardı, yok çiğdem vardı bilmem ne... Gölbaşı'nda denize dökerler adamı allahıma.
Ankara 'da kış soğuk geçer. Rüzgarı keser, ayazı süründürür. Kalın giyinin, bere ve eldiven edinin; öğlen dışarı çıkıyorsanız ve geç saatlerde dışarda bulunmanız gerekecekse havaya aldanmayın. Coğrafya dersinde karasal iklim için neler söylerdiniz onları hatırlayın. Ya da en iyisi bir gece iliklerinize kadar üşüyün, sonra gece-gündüz sıcaklığı arasındaki büyük farklı anlayın.
Çinçin mahallesi denilen yere gece gitmeyin. Gündüz de gitmeyin. İlla gidecem ben gezerim görürüm hoplarım zıplarım diyorsanız, en fiyakalı, en pahalı giysilerinizi giyin, telefonunuzu boynunuza asın öyle gidin.
Ankara ' da deniz yoktur. Alışın
Elektronik malzeme, korsan cd falan arıyorsanız Kızılay'da vakit kaybetmeyin, Teknosa arayıp kazık yemeyin, Maltepe Pazarı'nı ve Konya sokağı öğrenin. Ben öğrenciyim abi sözünü motto bilin, her alışverişte işe yarar.
Öğrenciyseniz, kendi evinizde kalacaksanız, bir şekilde itfaiye meydanı na gidin, dibine kadar araştırın, az parayla süper ev nasıl döşenir görün. Ya da beni çağırın göstereyim
Ankara ' da deniz yoktur.
Metro'ya girin, kaybolun, ama alışveriş yapmayın.
ODTÜ, Bilkent, Hacettepe yahut Başkent üniversitesi öğrencisi iseniz, araba almayın, otobüs ve servisi tercih edin. Eskişehir yolunun her sabah yaşadığı tıkanıkta tuzunuz bulunmasın. Sizin yüzünüzden sınava geç kalmayayım.
Banliyö trenleri güvenlidir, çekinmeyin kullanın. Sincanlı ezik büzük gençlerle muhatap olmayın
Ankara ' da deniz yoktur
Kaybolursanız kimseye asla ve kat'a adres sormayın. Sorduğunuz her yüz kişiden kırkı bilmiyorum abi ben buraların yabancısıyım der. Karanfil Sokak'ta Sağlık Bakanlığı nerede diye sorarsınız, adamı Kocatepe Camii'ne çıkarırlar. Kızılay meydanına nasıl çıkacağınızı sorun, gerisi kolaydır.
ODTÜ'lü değilseniz, ODTÜ kampüsüne girmeniz, Alcatraz'da kaçmanız kadar meşakkatli bir meseledir, bunu bilin. Israrcı iseniz risk alın ve Güvenpark'tan kalkan ODTÜ dolmuşlarından birine binin, kampüse girişte kimlik soran görevli minibüse girdiğinde, kendinizden emin bir şekilde adamın gözlerine “sen benim kim olduğumu biliyon mu lan” bakışı atın. İşe yarayabilir. Ama ne yaparsanız yapın, gerekirse ormana dalın, girin ama kimlik diye topkek ambalajı, kupa sekizlisi göstermeyin
Ankara 'da deniz yok. Yok ulan işte, yok!
Ulus pek sevilen bir yer değildir. cumhuriyetin ilan edildiği ilk meclis binasının burada bulunması Ulus'u güzel kılmaz. Zamanla göreceksiniz ki, Ulus'u hiçbir şey güzel kılmaz, kılamaz; olabilemez. Ulus'tan ve arka sokaklarından uzak durun.
En popüler buluşma mekanları olan Kızılay Gima'yı ve Dost Kitabevi'ni öğrenin.
Ankara 'da deniz yok. Yok kardeşim yok!
Tunalı Hilmi Caddesi demeyin. Ankaralılar Hilmi'nin güzel bir isim olmadığını düşünüyor olduklarından direkman Tunalı derler. Siz de Tunalı deyin.
Ankaragücü taraftarı çirkef ve kalabalık, Gençlerbirliği taraftarı az sayıda ve enteldir. Kalabalık bir Ankaragücü taraftar grubu görürseniz sakının. Laf atarlarsa karşılık vermeyin. Tek kişi bile olsa, iki dakika içersinde sürüyle adam toplayıp peşinizden koşturabilir.
Ankarasporun taraftarı yoktur, olduğunu iddia eden olursa gülün geçin. Nanik yapın.
Ankara 'da deniz yok. Yok birader yoook.
Ankara 'da en güzel mevsim sonbahardır. Tadını çıkarın.
Trafikte taş düşemez ama makam ve milletvekili arabaları her yerden çıkabilir. Kırmızı ışıkta sizi bekletebilir. Hazırlıklı olun.
Gazi üniversitesi'nin İİBF dışındaki bir fakültesine gidecekseniz temkinli olun, eli tespihli takım elbiseli tiplerle saçınız, sakalınız, küpeniz üzerine bir konuşma yapmaya hazır olun. Adamlarla papaz olmayın
Ankara 'da deniz yoktur.
Gece ondan, on birden sonra sokaklarda kimseciklerin kalmaması normaldir, kimyasal bomba neyim atılmamış, insanlar sığınağa kaçarcasına bir anda ortalıktan kaybolmamışlardır, olağan bir durumdur bu. Sakin olun, panik yapmayın.
Cadde ortasında düğün dernek görürsen şaşırma, bilmediğin Ankara havalarında da oynamaya kalkıp rezil olmayın.
Nerede olursanız olun aşağıya doğru indiğinizde Kızılay'a çıkarsınız. Pek çok yere yürüyerek gidebilirsiniz, kaybolmak gibi bir şansınız yoktur, bunu unutmayın. "Aha nerdeyim lan ben?" dediğinizde kesin Ulus'tasınızdır, panik yapmaya gerek yok, Bentderesi'ne doğru gitmediğinizden emin olduktan sonra, hızla metroya ulaşabilirsiniz. müzelerin biraz aşağısındadır
Ankara 'da deniz yok. Yok ulan işte, yoook!
Büyük Tiyatro'yu sorup, entel görünümüne girmeyin, İtfaiye meydanını sorun, kimse sizi kandırmasın. Samanpazarı da olabilir. Ulus dışında Ankara 'da hiçbir yerde absürd bir durumla karşılaşmazsınız.
Etrafınızda, gözünüzü nereye çevirdiyseniz bir robocopa çarptıysa Kızılay'dasınız demektir., Eylem yapılacak anlamındadır bu. Korkmayın. Yine, bir avuç eylemci için 4 otobüs robocop, çevik kuvvet inmiştir. "Bu kadar polisi nereye göndersin kardeşim bu devlet?" mantığıyla öyle bakınır dururlar o polisler.
SSK İşhanı ve Sakarya alkol mekanlarıdır. En berbat birahanelerden tutun meyhane ve club ortamlarının hepsi vardır oralarda.
Ankara 'da güz bambaşkadır, Ankara 'da deniz yoktur.
Özellikle, kalabalığı seviyorsanız, Yüksel caddesinde, tenhalığı seviyorsanız, Bahçeli 7. cadde hariç her caddesinde ve Tandoğan'ın ara sokaklarında turlarsanız, bu şehri sevebilirsiniz. Onun dışında bürokrasi hemen her zaman kendisini hissettirir de bir tek Sakarya caddesine uğramaz gibi gelir
Ankara melankoliktir, eylül, ekim, Kasım güzeldir
Ankara 'ya geldik pavyona gidelim diye gazlara geldiyseniz cebinizdeki bütün parayı, ceketinizi ve donunuzu bırakmaya hazırlıklı olun.
Ankara 'da deniz yoktur. Alışın buna.
Armada ile Ankamall alışveriş merkezi eşittir ama Armada biraz daha eşittir.
Bilkent'e yolunuz düşerse Marakesh'e uğrayın. Metroya binerken her zaman ve her zaman, mutlaka inenlere yol verin. İnen ve binenlerin toplu çemkirmelerine maruz kalmayın.
Metro ve Ankaray'ı karıştırmayın. İkisi de Kızılay'da kesişir; Ankaray Aşti'ye gider, metro ise Akköprü* ve Batıkent tarafına.
Ankara’da Kar-buz çok olur lütfen dikkatli adımlarla yürüyün.
Ankara 'daki yürüyen merdiven adabında acelesi olmayan vatandaş sağda dursun diye bir kural yoktur. Yürüyen merdivene binecekseniz yürümeyin, durun zira merdiven zaten sizin için yürümektedir.
Ankara 'da deniz yoook!
Kavaklıdere, Ayrancı mevkilerine belediye otobüslerine bindiğinizde fark edeceksiniz ki otobüsün yaş ortalaması 65-70 civarlarındadır. Korkmayın takım elbiselerle otobüse binmenize gerek yoktur herkes öyle biniyor diye.
Genelkurmay önünde ayakkabınızı bağlamak üzere durmayın. Hemen makinalı tüfek doğrulturlar alimallah.
“Hocam"a alışın, bu lafı duyunca kendinizi hoca gibi hissetmeyin. Bir Ankara klasiğidir, özellikle üniversite kampüslerinde güvenlik görevlileri öğrencilere, taksi şoförleri güvenliğe, büfeciler öğrencilere, kısaca herkes herkese hocam der. Ayrıca taksi şoförü üniversiteli olduğunuzu anladığı anda hocam diye hitap eder size. Şaşırmanıza gerek yok. Hoca değilsiniz, Ankaralısınız.
Dost deyince Konur sokaktaki Dost Kitabevi değil, Karanfil'deki anlaşılmalı. Aman ha, arkadaşınızı fıtık edersiniz sonra. Bir de yanlış yerde bekleyip fıtık olduğunuz yanınıza kar kalır.
Ankara 'da deniz yok. Öğrenin artık.
AOÇ Yani Atatürk Orman Çiftliği demeyin. Oranın adlı Çiftliktir. Çiftliğe giderseniz Kokoreç yiyin. Şençam köftesinden tırtıklayın. Dondurma tüketin
Çiçekçileri gezin. Harikalar diyarı, zart zurt gölü ankaranın tarihi yerleri değildir. Aldanmayın.
Bahçelievler semtine Bahçeli denir. Bahçelievler dediğinde uzaylı muamelesi görürsün.
İzmirliler, İstanbullular diğer bütün vatandaşlar gibi kardeşimizdir ama gelip de "buranın denizi yok, akşamları dolmuş olmuyor, İstanbul'un gözünü seveyim, ne modern şehirmiş meğer "bır bıt bıt" diye trip atanlar sevilmezler pek. Yoksa İstanbul, İzmir şahane şehirlerdir itirazımız yok.
Kızılay'daki Yapı Kredi binasındaki leyleklerin niye birinin yan yan diğerinin de kanatlarını farklı frekanslarda çırparak uçtuğu üzerine kafa yormayın. Biz yorduk yararını görmedik.
Ankara’da deniz yok ama deniz gözlü Büyük Atatürk’ün mezarı Anıtkabir vardır. Anıtkabire ve müzesine gitmemişseniz Ankara’ya gittim demeyin.
Ankara’da müzeler çoktur. Tabiat tarihi müzesi, Devlet Resim ve Heykel Müzesi, Anadolu medeniyetleri müzesi, Etnografya müzesi, Pul müzesi, Bankacılık müzesi, Uçak müzesi, Çengelhan Rahmi Koç müzesi, Kurtuluş savaşı müzesi, Cumhuriyet müzesi. Hepsi Ankara’dadır.
Ankara’da deniz yoktur.
Tiyatroları çoktur Ankara’nın. Ayrıca Kültür bakanlığı Türk dünyası müzik topluluğunun ücretsiz konserlerine mutlaka gidin.
Cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası konserlerine takım elbisesiz gidilmez. Tişörtle, eşofmanla giderseniz içeri almazlar, neden diye sormayın.
En kalite markaların çakma giyim ürünleri Maltepe pazarında bulunur. Mutlaka uğrayın.
Bahçeli’de buz pateni, Altınpark’ta tekerlekli paten salonu vardır.
Ankara’da deniz yoktur.
Gölbaşı’na giderseniz Mogan ve eymir göllerinin ikisini de mutlaka görün. Eymir’in daha nezih bir yer olduğunu görürsünüz.
Sol gruplar eylem yapacaksa Sıhhiye ve Kızılay meydanında, sağ gruplar eylem yapacaksa Tandoğan meydanında yaparlar.
Ankara 'da deniz yoktur.
Ankara Angara olunca her şey değişir. Soğuklar sıcak olur. Kardeş gardaş olur, hitap şekli “la bebe” olur. Arkadaş dost olur, dost gardaş olur. Ankara’yı Atatürk gibi bir adam sevmişse bir bildiği vardır.
Ankara milli mücadeledir, Türklüktür, başkenttir. Ama Ankara’da deniz yoktur.
Uzuun yıllar önce maşl gruplarında yazdığım bir Ankara Rehberidir 🤣
Ben senin kadar gezmiyorum merak etme.. gece hayatı pavyon bilmem ne bilmem. Çin çin de ne işim olur benim.
şunu 😂😂
Göz zevkimin içine ettin 😅
Hamamda yalnızsam peştamal değilsem bikini üstü ve şort tercih ederim.
Hamama gitmiyorum çünkü o tip ortamlardan tiksiniyorum..
Hamama hic gitmedim genllik nasil giyiniyorsa oyle giyinirim
Hamam tası gümüşten.
Hamam kültürünün beşiğindeyim. Peştemal kafi.
ben aile hamamı kiraliyorum cıplak giriyorum ohh mis
Peştamal idealdir havuz falan varsa yanımda şort götüre bilirim
Normal hamamda peştemal. Masaj sonrası hamam aldıysam zaten tamamen çıplak oluyor.
Masaj sonrası hamam nasıl oluyor 🙄
Masajda yağlanıyorsun ya, sonrasında hamamda masöz yıkıyor kese ve köpükle. Masajın olmazsa olmazıdır hamam.
Yağlı masaj hiç yaptırmadım.. bilmiyorum
Masaj yağı kullanmadan olmaz ki, sadece soft masajda kullanılmıyor , o da masaj sayılmaz zaten 😀
Mahalle hamamında düz kese gördük sadece.. senin gibi sosyetik değiliz 😊
Sosyetik olmakla ilgisi yok ki bunun.5 yıldızlı otel spa sı anlatmadım. Mahalledki masaj salonlarını söylüyorum ben de.
Benimkinde yağlısi yok..
Anladım ama yağlı masaj sadece sosyetiklerde olmuyor, her masaj salonunda var 😀
Hamamda diz üstü gecelik giyen birini görürsem çığlık ata ata gülerim :D ne giyicem bikini giyerim havlumla da beni kapatır yanımdaki
Ben giyiyorum diz üstü gecelik 😊 hiç de kötü dönüşler almadım 😅
Bikini yani rahatlamaya gitmişsin :D
Doğru
aaa hamam bizim Tokatta bi kültür
genelde peştemal ama ben şort ile giriyorum
Peştamal çok saçma oluyor. En iyisi şort.
Yoo çok da güzel oluyor. boyundan bağlayınca elbise gibi duruyor
Valla bir gün hamam da dayının takımları gördükten sonra hiç hoşuma gitmedi 🤣. Peştamal bağlamış ama giymeyi bilmiyor. Oturmuş her şey açık 😂
Altına donunu giyseymis 😅
Hamam da ne donu 🤣
Hamama gitmem pislik yuvası oralar hep
🙄 aa her yerde mikrop var ona bakarsak daaa
orada daha çok daaa
Askılı gecelik😂
Neden komik geldi ki. ben öyle tercih ediyorum 😊
Ben Hamama gitmiyorum hamamı bana getiriyorum
Nasıl yani. evde kurna mi kurdun
Hamamda giyinik durmak saçmalıktır.
Çıplak da yasak..
Aslında anadan üryan severim
Olmaz ki öyle yasak
🙄 ne biliyim tuhaf
Hiç gitmedim öyle hamama..🙄 tercih de etmem ben
Çok çapkın birisi gibi görünüyorsunuz 😊
O yüzden demekki yaşına göre iyisin😊
47 yazıyor
Alevli şortumu
O nasıl ki 😊
Ateş ediyor
Saçmaladın
Mecazen
Hamam olayı hiç bana hitap etmez
Ben çok severim
Çok sıcak bide o kadar adamın aynı yerde ne işi var
Hamamda straplez diz üstü ya da mayo giyorum
Çıplaklik daha iyi
Yasak değil mi
Yasak olmayan yerler var
Peştamal tabii ki
Terlerim diye hamama gitmiyom asuman
😅.
Mayo şort giyiyorum
peştemal yeterli
hamamda salı vereceksin
Yiğidin malı meydanda olcak
Peştemal ama dikkat etmek lazım
deniz şortu giyiyorum
Pestemal güzel olur
Peştamal sonra bornozla dinleniyoruz
Ben tek diderim aile bokumune çıplak
Neden paçalı don yok🥹
😊hiç denemedim ben
Nüüüüü
orada döverler seni
🙄 neresi ki ora
Seni kim ne yapsın 😅
Öyle tabi sizin cinse güven olmaz.. arkanı kolla orada bari.
😅.
Hayatımda hiç gitmedim bilmiyorum
Bu çağda ne hamamı 😂😂😂
🙄 hamamın çağı mı olur
Eskiden kalma bir şey. Ayrıca mikrop vs
İyice saçmaladın 🙄 mikrop heryerde ve doğal bir şey ayrıca..
😂😂
Çok komiksin aynen 🙄
Aman sende, evde duş yeterli topluca duş saçma
Hamam ayrı bir kültürdür
O kültür sizlerin olsun ben almayayım.
Aman sen hamama filan gitme.. sosyetik
Alakası yok sosyetik değilim. 😊
Belli..
Aynen
Şortum olur mutlaka..
Hamam sevmiyorum
Vücut çorabı var bence çok iyi
Şort tercih ederm
Peştamal kullanıyorum doğrusunda bu bence
Abiyemi giyer giderim
bikini
Bikini ya da mayo
Peştemal
Peştemal
Hamama gitmem
Peştemal olsun
Peştemal giyerim 😂
Hamama gitmem
Şortla
Peştemal
Genelde short
Anadan üryan
Kız kıza hamam güzel oluyor
🙄 bizim mahalle hamamında yan bakanı yamulturlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?