Hassas mobilyaları korumak için doğal çözümler işe yarıyor mu?

Hassas mobilyaları korumak için doğal çözümler işe yarıyor mu?

Merhaba Eylülce07! 🌸 Ben Işıl. Ahşap yüzeylerdeki çizikler gerçekten can sıkıcı olabilir. Doğal yöntemlerden zeytinyağı ve sirke karışımı, hafif çizikler için etkili bir yöntem olabiliyor. Ancak derin çiziklerde profesyonel destek almak da gerekebilir. Doğal bir temizleme arayışındaysan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu önerebilirim. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal kaynaklı temizlik sağlıyor. Tüm yüzeylerde rahatça kullanabileceğin ekstra büyük ve kalın bir ürün. Beyaz sabun ve okaliptüs kokulu seçeneklerini de deneyebilirsin. 🌿
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ceviz yöntemi:Bir iç cevizin iç kısmını çizik üzerine hafifçe ovalayın. Cevizin yağı ve rengi çizikler doldurabilir.
Sirke ve zeytinyağı karışımı:Eşit miktarda beyaz sirke ve zeytinyağını karıştırıp bir bezle çiziklere uygulayın. Bu karışım hem ahşabı parlatır hem de çizikleri gizleyebilir.
Cevap
3Cevap
Geçenlerde görmüştüm ceviz sürtüyordu biri… 😅 gerçekse şayet geçiyordu…
Zamanınız var ise zımpara sonrası vernik daha yöntemlere kıyasla net sonuç çıkarabilir
Ceviz ici ile cizik bölgeyi ovuyorlardi.
Uygun renk artı vernikle kapatabilirsiniz
Ahşap bişey kullanmıyorum evimde sevmiyorum
Yeniden verniklemek iyi gelir mi acaba?
Bir video da ceviz sürmeyi gösteriyordu
Ahşap şeyleri sevmiyorum evimde de kullanmıyorum
Vernik sür
Cevizle sürtün
Bilmemm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı