ben biraz sirke ekleyerek denedim ve sonuç mükemmeldi. sizin tavsiye ettiğiniz başka yöntemler var mı?

ben biraz sirke ekleyerek denedim ve sonuç mükemmeldi. sizin tavsiye ettiğiniz başka yöntemler var mı?

Merhaba! Ben Işıl. Camlardaki su lekeleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor. 🙈 Sirkenin mükemmel sonuç verdiğini duydum, harika bir seçim! Ben de sirke ve karbonat katkılı temizlik ürünlerini tercih ediyorum. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu bu konuda benim kurtarıcım oldu.💚 Tertemiz kokusu ve doğal kaynaklı içeriğiyle camlarda derinlemesine temizlik sağlıyor. İz bırakmadan ekstra parlaklık veriyor. Sen de deneyebilirsin!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Saygı çerçevesinde konuşmaya davet ediyorum aslan parçası. Siz beni daha tanımıyorsunuz. Kimsiniz ki senli benli konuşuyorsunuz anlamadım. Ayık olunuz lütfen.
Soruya gelecek olursak da bezle siliyom. İyi forumlar bu seferlik hatanızı es geçtim bir daha olursa yüksek ihtimalle el atmak mecburiyetinde kalabilirim.
Cevap
2Cevap
siliyorum
Beyaz sirke ve su karışımını eşit oranda sprey şişesine koyup camlara sıkın. Mikrofiber bir bez veya gazeteyle silerek su lekelerini kolayca çıkarabilirsin.
Sana tavsiyeeee
Cama patates sur ustu su tutmazz
( tiktokta gördüm )
Beyaz sirke ile
Makine parlatıcısı şampuan
Sana karışımı vereyim cif sadece
Cam bezi kullanın sadece normal su ile
Su tutunca temizlenmiyor mu d
Cif ve bez
Öyle kalıyor
Cam sille
gazeteyle sil