AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Yazın her gün duş normal ya da nevresim değiştirmek kiş için bence fazla gibi..
Hastalıktan ziyade saygısızlık. Çünkü sizin gibiler yüzünden su kıtlığı başlıyor dünyada. Başkalarının içmeye bulamadığı suyu siz keyfinize harcıyorsunuz.
O suyun parasını o ödüyor zaten kaçak kullananlar düşünsün.
Gerçekten inanılmaz zeki bir kızsın. Lütfen buralarda harcanma, Tanzanya'ya falan git.
Zekilikle alakası yok kız parasını ödüyor harcayıp harcamamak ona kalmış.
Başkaları o kız yüzünden sussuz kalmıyor.
Müthiş zekâ ürünü bir yorum daha. Bizi aydınlatmaya devam et ne olur
Sizde lütfen ve gidin fazla su harcayanlari lütfen durdurdun lütfen maazallah sussuz kalırız.
Yok olmaz. Parayı veren düdüğü çalar sonuçta
O zaman ağzını kapatacaksınız.
Musluğun ağzını mı 😘
Farketmiyor ha musluk ha kendi ağzınız
Neden kabasınız bana karşı? Çevreci olmak suç mu?
Kaba değilim burada laf yarışına giren sizsiziniz, su kıtlığını yaşıyorsak bu birinin sürekli temizlik yapmasından dolayı değildir küresel ısınmadan dolayıdır.
Saldırgan tecavüzcu zalim pislikler varken siz gelmiş bunu eleştiriyorsunuz.
Kadınlara yönelik fiziksel ve zihinsel şiddet eğilimleriniz ne zaman bitecek bilmiyorum
Şahsın kadın olmasıyla konunun bir alakası yok. Erkek su israf ediyorsa erkek de eleştirilsin. Eleştirilen kişinin kadın olması, onun cinsiyeti nedeniyle eleştirildiği anlamına gelmez.
Peki çevreci olmak dışında en son ne zmn bu kadar bir şeyi savunmasını yaptınız su dışında
Madem sordunuz. Ben yüksek lisansımı kadın hakları üzerine yazıyorum ve savunmanın âlâsını sizler daha güçlü olun diye yapacağım. Buna rağmen kadın düşmanı ilan ediliyorum tarafınızca
Asla düşman ilan etmedim. Dışarda bu kadar it kopuk başka sorunlar varken buna yöneldiniz dedim
Her gün banyo yapmak normal bence, çünkü bende aynıyım. Çarşafda da mantıklısın.
Evet
Gayet normal.. Evlenınce bi tık sıkıntı yaşayabilirsin eğer eşin senin kadar titiz olmaz ise
Neden abartili olsun olmasi gereken bu bende hergun dus aliyorum
gayet normal. ben bazen günde 2 duş yapıyorum ve anlık nevresim değiştirebiliyorum
psikoloğa git bence kimse bunun hhastalık olup olmadığını anlayamaz. Çok genel sorunlar herkes bir şey diyor.
Nevresim hafta da bir e indirmek daha iyi olabilir aksi halde fazla kimyasala maruz kaliyor olabilirsin
Oo ne guzel kadin dedigin temiz olacak titiz olacak.
ben de her akşam duş alırım ama nevresim haftadan haftaya :)
Bence herkesin temizlik anlayışı farklıdır ben de öyleyim ben de çok titizim yani takıntı olarak düşünme bence yani sen bu şekilde mutlusun bu şekilde rahatsın düşünceleri takma o kadar
Nevresim okeyto hergün olsada olrda hergün duş almak ne saçın kalmaz 🥴
Aynı ben işte bence hastalık değil olması gereken.
Bende hergün duş alırım bu hastalık değil temiz olmaktır
Bende sürekli derli toplu olma ve temiZ olma durumu sebebiyle neredeyse her gün süpürge me mop yapmaya başlamıştım sonra abarttığımı düşünüp kendime günler belirledim 😅 tavsiye ederim size de
Takıntılısın. Anne olursan çocuğınun psikolojisini bozarsın. Bir psikoloğa görün
Hayır bu toplumun çoğunun aksine kişisel temizliktir. Yağlı saçlarla gezen bir toplum için OKB teşhisi yaftası.. Herkes psikiyatrist.
Her gece duş almakta sorun yok da 4 günde bir nevresim değiştirmek biraz tuhaf olmuş bence gereksiz
Genel olarak düzenli duş haftada birkere sıcak havalarda iki kere alınır ve soğuk bir duş almak ise isteğe bağlıdır..
Zaten olması gereken bu değilmi niye hastalık olsun anlamadim ben 2 gun de bir degistiriyorum nevresimi gundr bazen 2 kere duş alirim yani
Nevresim iyi de duşu bir gün yap diger gün yapma cildin kurur saclarin da kepeklenir falan sağlıklı degil
Hayır asla çünkü bende böyleyim 3 4 günde bir değiştir her gün duş alıp öyle yatağa giriyorum lütfen kimseyi dinleme
Okb olabilir mi ama normal İkiside bende öyleyim senin ki sebebi ne her gece duş almanın ve beden gece gündüz değil de
Ben 2günde bir değiştiriyorum ve bende her gece duş alıyorum oda temizliğim çok uzun sürüyor
ben de her sabah duş alıyorum. seden farkım haftada bir değişiyorum
Normal değil bence hergün dus yerine 2-3 günde bir alabilirsin
Harika bir durum emin ol. Bende her cuma değiştiririm.
Ben de öyleyim takma tekiz olmak hep güzel dir
Gayet normal be, keşke benim vaktim olsa da ben de değiştirebilsem sürekli
Her gün duş almak fayda değil zarar sağlar. yani hasta olmaya çok yakınlaşmıssın
Her gün boşaliyor belki de
Boş ver çevrendekileri temizlik iyidir güzeldir keşke senin gibi olsalar
Bende aynı temizlik imandan gelir helal olsun iyi forumlar
4 ayda bir nevresim değiştirim çünkü temiz yatıyorum yatağa
Haftada bir değiştiriyorum bende gayet normal gibi duruyor senin durumun
Bence abartılacak gibi bişey değil gayet normal
sen bensin askm takinti diyen pis bitli kokusmustur
Her gün duş almanda pek bi sıkıntı yok. Ama 4 günde bir nevresim değiştirmen biraz tuhaf. Bence bir psikoloğa anlatmalısın o yardımcı olabilir
Normal olan bu bence. Arkadaşların pis sanki dksj
Bu sanada zarar üşümüyomusun bu havadayaa😄
Hergün duş almak hastalık mı ya
Olgun kişilerle sohbet etmek mi kendi yaşıtınız mı?
Bende yapıyorum bunu o zaman bende hastayım
Temizlik hastası olabilirsin
kışın yapıyorsan evet, yazın sınırda
İleriki yaşlarında saçların çok hızlı kelleşir.
Titizliğin fazla Xper seviyesi 😄
Değil. Normal olan bu.
Benim durum daha vahim o zaman
Nevresim saymazsak bende hergün alırım iyidir su
Hayır, neden olsun ki? Keşke ben de yapabilsem..
Bence gereksiz
Abartıyorsun hasta olursun
Normal hergun duş alınabilir
kafayi yemişsin
Bence normali bu
Hastalık ya da takıntı
Haftada bir iyidir, 3 gün ekle
Konum atar mısın evlenmemiz gereken konular var
Hayır temiz birisin bence gayet normal
Alışkanlık olduğu için