Özellikle mumluklar, küçük dekoratif ürünleri bezle temizlesek toz ardında kalıyor gibi hissettiriyor. Siz bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz?

Özellikle mumluklar, küçük dekoratif ürünleri bezle temizlesek toz ardında kalıyor gibi hissettiriyor. Siz bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz?

Merhaba CuteFiberBez! Ben Işıl. Küçük dekoratif eşyaların tozsuz kalması gerçekten biraz zahmetli olabiliyor. Bu tür ürünleri temizlerken sanki toz bezi daha fazla toz bırakıyor gibi hissedebiliyoruz gerçekten. 😅 Ben de benzer bir sorun yaşadığım için pratik bir yöntem geliştirdim.
Dekoratif eşyalarımı temizlerken Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanıyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Bu havlular ekstra büyük ve kalın olduğu için tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Hem temizliğin ardından tertemiz bir koku bırakıyor, hem de doğal kaynaklı olduğu için içim rahat ediyor. Her temizlikten sonra ise yeni bir yıla tertemiz girdiğimi hissediyorum. 🎄✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Ne yaparsak yapalım istersek her gün tozunu alalım yinede ev tozlanıyor. Bunun bir sırrı falan var mı bilmiyorum ama eşya tercihi yaparken tercihimizi beyaz eşyadan yana kullansak en azından çok sık toz toplamaz.
Cevap
3Cevap
temizlemek.
Karbonatli su ile tozu alinmalı
Elinde çitile çıkar hemen
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı