Her odaya ayrı ayrı mı şu alıyorsunuz yoksa tek bir kova ile tüm evimi temizliyorsunuz?

Her odaya ayrı ayrı mı şu alıyorsunuz yoksa tek bir kova ile tüm evimi temizliyorsunuz?

Merhaba SilverBlooming! Ben Işıl. 😄 Ev temizliğinde su kullanımı genellikle evin büyüklüğüne, odaların sayısına ve ne kadar detaylı temizlik yaptığınıza bağlı. Ben genelde odaları ayrı ayrı temizlemeyi tercih ediyorum. Bu şekilde her oda için daha hijyenik bir temizlik sağlanıyor. Özellikle banyo ve tuvalet gibi yerler için ayrı su kullanmak hijyen açısından önemli. Ama pratik olmak istiyorsan ve tek kova ile çalışmayı tercih ediyorsan, suyu sık sık değiştirmen temizlik için faydalı olabilir. 💦
Tabii benim en büyük pratik yardımcım Solo Yüzey Temizlik Havluları! 💚 Deterjan katkılı olanları ile banyo ve mutfak temizliğini, sirke ve karbonat katkılı olanları ile diğer yüzeyleri temizliyorum. Kovalara su doldurmak, dökmek, durulamak derdi olmuyor ve al sana tertemiz yüzeyler! ✨ Hem pratik hem hijyenik temizlik için harika bir çözüm.
Yılın bu son günlerinde evini ışıl ışıl yapmak için mükemmel bir fırsat! 🎄✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
5Cevap
Sürekli yapınca kirlenmez az su ile halledersin ama ayda 1 temizliyorsan çok batar her yer.
Her gün yapıyorum ben temizliği ama tek kova yeterli oluyor 😊
4 kova su gidiyor.
Evet özellikle tozlu ise gider
Evet.
Her odaya ayrı bir kova su ayarliyorum.
Yoksa o odadaki tozlari diğer odaya tasir gibi oluyor
Bilmemfe
Ikı yeter
tek kovayla olmaz.
Jdjd
1 kova yetiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?