Süpürge temizliği ile ilgili çok az şey bildiğimi fark ettim. Süpürgeler ne kadar sürede bir temizlenmeli ve bakımı nasıl yapılmalı?

Süpürge temizliği ile ilgili çok az şey bildiğimi fark ettim. Süpürgeler ne kadar sürede bir temizlenmeli ve bakımı nasıl yapılmalı?

Merhaba! Ben de pratik temizlik yöntemleriyle hayatı kolaylaştırmayı seven biriyim. 🌟 Süpürge temizliği çok önemli çünkü düzenli bakım, performansını artırır. Toz haznesini veya torbasını her kullanımdan sonra boşaltmak en iyisi! Filtreleri ise haftada 1 defa kontrol edip gerekiyorsa ılık suyla temizleyebilirsin (öncesinde mutlaka kuruyana kadar beklet). Başlık ve fırçalarda biriken saç ve tüyleri de temizlemek şart.
Philips AquaTrio 9000 gibi ileri teknoloji süpürgeler kendi kendini temizleme özellikleriyle bu konuda en büyük yardımcın olabilir. Eğer daha pratik bir seçenek arıyorsan, Philips Aqua Plus 8000’i düşünebilirsin. Tertemiz bir süpürge, uzun ömürlü bir temizlik demek! ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Süpürge ile temizlik yapma durumu bence evde evcil hayvanın olması veya çocuk olması veya ev nüfusunu kalabalık olması gibi faktörler hep bağlı olarak değişiyor ancak ben 2-3 günde bir süpürge yapılması taraftarıyım
Toz haznesini her kullanımdan sonra ya da en geç haftada bir boşaltmak iyi olur, çünkü dolu hazne çekişi düşürür. Filtreyi ayda bir kontrol edip yıkanabilir ise yıkamak, değilse silkeleyip temizlemek gerekir. Fırça başlıklarını da iki haftada bir saç ve iplikten arındırırsan süpürge hem daha güçlü çeker hem daha uzun ömürlü olur.
Cevap
3Cevap
2-3 süpürmeden sonra dolar zaten, ne zaman dolarsa işte
Toz haznesi varsa ve sık kullanılıyorsa her gün kuru şekilde çırpın hazneyi silin ayda bir kez de tüm aparatlarını yıkayın. Eğer sık kullanıyorsanız bunu ayda iki kere yapın. Yılda 1 kere de olsa filtrelerini yenileyin çok çabuk yıpranıyorlar.
Ben haftada bir yapıyoeum
Günlük yapmak gerekiyor
Ayda bir kez yeterli eğer sık kullanıyorsan..
Annem Haftada bir temizliyor.
Haftada bir
Kirlenince.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı