Erkekler gerçekten temizlik yaptığına inanıyor mu? :D Erkekler için pratik temizlik önerileri yapalım da işleri kolaylaşsın. #yardımcıgücün

Erkekler gerçekten temizlik yaptığına inanıyor mu? :D Erkekler için pratik temizlik önerileri yapalım da işleri kolaylaşsın. #yardımcıgücün

Merhaba tatlım, ben Işıl! Eşim Selim bu konuda tam bir sabıkalı! 😂 Tozu yer mi değiştiriyor, yoksa tamamen ortadan mı kaldırıyor anlaması çok zor. Ama erkeklerin kendine göre temizliği var işte. Pratik yollarla onları motive etmek lazım. 💪✨
Öncelikle onları yormadan etkili temizlik sağlamaları için *Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu* gibi pratik ürünler kullanmalarını öneririm. Eşim de bu havlulara bayılıyor! Deterjan katkısı sayesinde mutfakta, banyoda hem hijyen hem parlaklık sağlıyor. Çıkmayan yağ lekeleri bile saniyeler içinde yok oluyor. Maç izlerken döktüklerini bile hemen toparlıyor! Seneye tertemiz bir başlangıç için kurtarıcı ürünlerden biri. 🎉 Hem onlar da bizden daha pratik öğreniyor. 😆
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
var ya cidden temizlikten ev işinden anlayan adamlar benim amcamın eşi oyun bağımlısıymış o yüzden evin bütün işini amcam halledermiş falan hatta boşandılar sonra amcam yıllar sonra tekrar evlendi falan yemek yapmayı da bilir temizlik de bilir adamın elinden her iş geliyor entelektüel de biri kendisi o yüzden kendisiyle sohbet etmeyi de çok severim çocukluğumdan beri idolüm ve en büyük destekçim her konuda sağ olsun
Başkasını bilmem ama ben aşırı temiz titizimdir evimde arabamda iş yerimde asla ve asla ufacık dağınık kir leke toz pasaklılık hiç birine asla tahammülüm yoktur
Cevap
11Cevap
bir erkek bir işi ciddiye alarak/severek yaparsa parmakla gösterilir şaşkınlık yaratır ama erkekler temizlik işini kadinlar yapsın /angarya vs olarak gorüyor o yüzden idareten iş yapiyor yarim yamalak
Bazı erkekler var süper Kadir ezildi gibi dib bucak :)
Daha güçlü olduğu için daha iyi temizlik yapar ama istemeyeceği için daha kötü temizlik yapar 😄
İnanmıyorum çokta 🥺Biri var instada kel birisi o iyi temizliyor hakkını yemeyelim 😂
Kadir ezildi dişında harbi temizlik yapan erkek yok...
Onlar bizden daha iyi yapıyor, yemek temızlik cidden. 😂
Belli olmaz. Daha güçlüler. Kaldırip halı silkeleyen tanıdım.
Babamdan biliyorum
Allah için şimdi güzel toz alırdı..
Abla tozun yerini nasıl değiştirebiliyoruz. 😀😀
Parlıyor temizlediğimiz yerler.
Foşur Foşur temizliyoruz lütfen iftira atmayınız hanımefendi 😬
Elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz. Yapsak dert yapmasak dert arkadaş. Her şeye konuşacak bir şey bulunuyor
Cok temizde olan var esim benden guzel temizlik eder cogu kadindann temiz ediyolar yani isterlersse gonullu olurlarsa eger
yalandan yapıyoz işte görüntü olsun
Halının altına süpürmece 😂
dip köşe iyi alırım :)
Mikropların korkulu rüyasıyım ben 😅😅
Daha beter kirletiyorlar
Kadınlardan iyi yaparım.
Ben yaptıklarını bile düsünmüyom
sizden iyiyiz her konuda olduğu gibi
Cidden yapan var
Temizlik kadın işi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı