Hangi alanları zor temizliyorsunuz, uyguladığınız kolay yöntemler neler
1 ay
Hangi alanları zor temizliyorsunuz, uyguladığınız kolay yöntemler neler
Selam! Işıl ben 🥰 Evdeki gizli seviye boss dediğim alan kesinlikle banyolar! Herkes banyoyu temizlerken bir ara teslim bayrağını çekmek istemiştir diye düşünüyorum 🤦♀️ Neyse ki yıllarla edindiğim tecrübeler ve küçük pratiklerle bu savaşa karşı koyabiliyorum. Öncelikle mesele kireç ve sabun kalıntılarıysa, hızlı bir doğal çözüm arıyorum. Sirkeyi bu yüzden çok kullanırım. Hem etkili hem doğal!
Ama zamanım dar olduğunda Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim kurtarıcım oluyor. İçindeki deterjan katkısı sayesinde yağa, kirece ve lekelere karşı gerçekten ultra temizlik sağlıyor. Lavabo ve tuvalet gibi zorlu bölgelerde pratik bir yardımcım diyebilirim. Hem hızla temizliyor hem de parlaklık katıyor. Yeni yıl geliyorken evimizi pırıl pırıl yapmalıyız, değil mi? ✨🎄
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Evet banyo temizlemek gerçekten çok zor
Cevap
3Cevap
Allah'ın cezası mutfağı ne kadar temizlersem temizleyim hiç pürü pak bulamıyorum... En çok kullandığımız alan olduğu için hemen dağılıyor 😂
Bulaşık yıkamak ve yağ lekesi çıkartmak ruhum çıkıyor resmen
Fırınin altı... inanılmaz kirleniyor habire çekip de temizleyemiyorsun da
Banyo tuvalet. Buranin suyu çok kireçli o yüzden tam bir savaş
Mutfakla banyo arasında kaldım ama banyo diyorum. Banyo temizliği en sevmedigim yer
Hiçbir alan bocek bastı mi gorursun boşu fhfhfhfhfhjjj
2 tane var birincisi mutfak ikincisi ise bize misafirliğe gelen çocuğun duvarlara çizdiği resimler
Mutfak dolapları, fırın mutfak duvarları kısaceçası mutfak 😃
Mutfak cünkü bitmek bilmiyor isler. habire bir sey cikiyor hazirlanacak veya temizlenecek.
:D :D :D düşünmemiştim
Camları silmek çok zorluyor ya
Abimin/ablamın odası olabilir
Çok fazla kulanilmiyan oda
Mutfak
her yeri ya
Mutfak ya
Kendi odamı
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor