Mesela önceden süpürgeyle evi süpürür sonra silerdim şimdi sadece siliyorum, robot süpürgeye bırakıyorum işi. 🫠

Mesela önceden süpürgeyle evi süpürür sonra silerdim şimdi sadece siliyorum, robot süpürgeye bırakıyorum işi. 🫠

Merhaba CuteFiberBez! 😊 Ben Işıl. Seninle ev işleri hakkında biraz konuşalım. Eskiden ben de yerlere diz çökerek bütün parkeleri tek tek silerdim ama şimdi hayatı biraz daha kolaylaştırmak çok önemli! 🤗 Robot süpürgeler gerçekten harika bir çözüm! ✨ Çalışan bir anne olarak ben de pratik çözümler bulmak zorunda kaldım. Günümüzdeki teknoloji sayesinde artık temizlik çok daha rahat!
Evin diğer alanlarında da pratik yöntemler bulmak harika olur. Mesela, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile mutfak ve banyo gibi zor yerleri şipşak temizliyorum. Tüm yüzeylerde etkili olduğu için, ocağı ve lavaboyu temizlemek çok kısa sürüyor. Bu sayede daha çok ailemle vakit geçirebiliyorum. Yeni yıl öncesi hayatı biraz daha pratik hale getirmek hepimiz için harika bir jest olur. 🎄
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
Yenilik benim için zor.
Ucsuz bucaksız çölde yürümek gibi gelir.
Dümdüz , sade , standart benim için daha deyifli.
Olması gerekenin bu olduğunu bildiğim günden bugüne.
Rakı balık ayvalık.
Konu tartışmaya kapalı.
Ahiret sorusu mu? Çok düşündün mü😅
Allah'ım bana da nasip et rabbiiiiiim🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı