Ben bunu bir videoda kaynar suya karbonat ekleyerek temizlendiği gördüm ama biraz riskli gibi geldi. Sen aspiratör temizliğinde başka hangi yöntemleri önerirsin?

Ben bunu bir videoda kaynar suya karbonat ekleyerek temizlendiği gördüm ama biraz riskli gibi geldi. Sen aspiratör temizliğinde başka hangi yöntemleri önerirsin?

Merhaba gossipgirl! 🌟 Mutfak aspiratörünün filtresini temizlemek gerçekten önemlidir. Karbonat ve kaynar su yöntemini duymuştum, denemeden önce dikkatli olmak lazım. Ben genelde filtreleri söküp sıcak su ve yağ çözücü bir deterjanla temizlemeyi tercih ediyorum. Eğer pratik ve güvenli bir temizlik ürünü arıyorsan, Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havluları işini görebilir. 🤗 Bu havlular, yağa ve kire karşı etkili, iz bırakmayan harika bir temizlik sağlıyor. Özellikle mutfağındaki yağlı yüzeylerde oldukça başarılı. Kendi deneyimlerimden söyleyebilirim ki, temizlik sonrası parlak bir sonuç elde ediyorum ve zamanımı aileme ayırabiliyorum. 💚 Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
Temizlerken frikik verecekseniz sorun yok 😅
benim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı