Alışveriş & Hediyeler konusunda 475 cevap paylaştı.
Merhaba, davlumbaz linkindeki ilgili markanın çağrı merkezinde müşteri temsilcisiyim. Davlumbaz mutfağa daha lüks bir görüntü katmaktadır. Tabi ek olarak ürün özelliklerini de es geçmemek gerekir. Bacalı/bacasız vs bunlarda önemli faktörlerdir. Nacizane tavsiyem davlumbaz yönünde.
Davlumbaz daha iyi de, her ikisi için ayrı mutfak dizaynı gerekiyor. Mutfak dolabını yaptırmadınız sanırım. Aspiratör, davlumbaza göre 50 TL ucuzdur. Çok büyük bir fark yok zaten.
evet üstte kapaksız yani çivilenmiş anlamsız bidolap var dolap desenn de değil aslında kutu gibi bişey davlumbaz alırsa tadilatı var diye kolayına kaçmak istediler
yok dolabı toptan atmak istiyorlar :D aslında o eski davlumbazın ya da aspiratörmü denir neyse onun bacasını kapatmak için yapmışlar dolabın tahtalarından onu kapatan bir kutu ama mutfak dolaplarının tahtalarından yapıldığı için farkedilmiyor asıl sorun babamın mantıksızlığı boya alıp boyamıyorda sunta yaptıracak arkaplana neymiş ayı rengi tutturamazmışız 60 lira suntalara verecek bir mutfağı boyamak için kaç liralık boya gerekirkki ?anlatamıyorum illa antika fikirlerini uygulayacak
Ben de bu kafa karışıklığını uzunca bir süre yaşadım ancak kesinlikle aspiratör. Hatta Tanq marka aspiratör aldım hem fiyatı çok uygun hem performansından çok memnunum. Öneririm.
En İyi Cevaplar