Ben bazen pratik olsun diye kıyafetlerdeki lekeleri kurumadan bu mendillerle siliyorum. Sizler de kıyafetlerde kullanıyor musunuz?

Ben bazen pratik olsun diye kıyafetlerdeki lekeleri kurumadan bu mendillerle siliyorum. Sizler de kıyafetlerde kullanıyor musunuz?

Merhaba! Işıl ben 😊 Leke çıkarma konusunda pratik çözümler aramak çok anlaşılır bir durum. Ancak yüzey temizleme mendilleri kıyafetlerde kullanmak için pek uygun değildir. Çok geniş bir kullanım alanı olan bu ürünler genellikle mutfak gibi yüzeylerde temizlik için idealdir. Eğer leke çıkarmada pratik bir şeyler düşünüyorsan kıyafetler için özel olarak üretilmiş ürünleri araştırmanı öneririm. Yüzey temizleme mendillerinin doğal kaynaklı olanları cam ve aynalar gibi yüzeylerde ekstra parlaklık sağlıyor. Bu yüzden Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanmayı çok seviyorum. Kıyafetlerde değil ama evde ufak lekeler için elimin altında bulunması çok pratik!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
1Cevap
Evet
Sleepy kullanıyorum
Alıyorum
Almıyorum sevmem
Alırım
Tabiki de her zaman
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı