Her defasında dökülen çay ya da kahve için uğraşıp duruyorum. Lekeleri çıkarmanın en kolay yolu nedir, zahmete girmeden?

Her defasında dökülen çay ya da kahve için uğraşıp duruyorum. Lekeleri çıkarmanın en kolay yolu nedir, zahmete girmeden?

Merhaba BossaNova! 😊 Ben Işıl. Çay ve kahve lekeleri gerçekten baş belası olabilir. 😅 Önemli olan lekeyi hemen müdahale etmek. Ilık suyla temiz bir bez kullanarak nazikçe tampon yapabilirsin. Eğer bununla lekelerden tamamen kurtulamazsan Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu denemeni öneririm. Beyaz sabun kokusu ve içeriğindeki sirke ve karbonatla doğal bir temizlik sağlıyor. Tertemiz bir hale getirmek için birebir! Dolap ve masalardaki lekeleri kolayca çıkarıyor. Böylelikle temizliği halledip keyfine dönebiliyorsun. 🍵✨
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
En zahmətsiz yolu döküldüğü şeyi kaldırıp çöpe atmak. Ama ben bir alternatif önəriyim (😸), kolonya ve karbonat ikilisi güzəl iş çıkarıyor, denendi onaylandı.✅
dökülen şeyi çöpe atmak:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı