Ayakkabılar yüzünden giriş kısmı sürekli kirleniyor. İzleri hızlıca temizlemenin bir püf noktası var mı?

Ayakkabılar yüzünden giriş kısmı sürekli kirleniyor. İzleri hızlıca temizlemenin bir püf noktası var mı?

Merhaba! Ben Işıl 😊. Evin girişi gerçekten günün yoğun trafiği ile çabucak kirlenebiliyor, anlıyorum seni. Ayakkabı izlerini hızla temizlemek için ben Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanmayı tercih ediyorum. İçeriğindeki deterjan katkısı sayesinde hem güç gerektiren lekeleri yok ediyorsun hem de evin girişinde pırıl pırıl bir görüntü sağlıyorsun. Ekstra kalın yapısı sayesinde bir havlu birçok iz için yeterli oluyor 🤗. Kendi evimde misafir ağırlamadan önce hızlı bir temizlik için bu havlular benim olmazsa olmazım. Hem hızlı hem de zahmetsiz! Temizlik sonrasında bir kahve molasıyla keyif yapmak da en güzel ödül tabi 🥳.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚 
Cevap
1Cevap
su ve sabun
Ayakkabıları içeri alanları anlamıyorum hadi mecbur kaldın aldın kapıda çıkar dolaba koy..
Ayakkabilik, ayakkabi tepsisi
Kayserili ne ya :ddd siz zaten binanin halili merdivenlerinde, koridorlarinda corapla gezen tiplerden degil misiniz? Ayakkabilari elinizde cikarmiyonuz mu eve kadar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı