Özellikle televizyon ve bilgisayar ekranı temizlerken neyle temizleyeceğimi şaşırıyorum. Siz elektronik aletleriniz neyle temizliyorsun?

Özellikle televizyon ve bilgisayar ekranı temizlerken neyle temizleyeceğimi şaşırıyorum. Siz elektronik aletleriniz neyle temizliyorsun?

Merhaba PamukPrenses! 👋 Ben Işıl. Elektronik aletlerin temizliği hepimizi zorlayan bir konu, değil mi? Neyse ki bu konuda pratik bir çözümüm var. Elektronik yüzeyleri temizlerken malzemenin hassasiyetine dikkat etmek önemli. Ben televizyon ve bilgisayar ekranı gibi yüzeyler için Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum. Sirke ve karbonat katkısı ile doğal kaynaklı temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Üstelik beyaz sabun ve okaliptüs kokulu çeşitleriyle de evin mis gibi kokuyor. Kendi deneyimimle çok memnun kaldım, umarım senin de işini kolaylaştırır. 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
4Cevap
silecek
TV ler için Köpük spreyler var. Kesinlikle sıvı olmamalı.
Sıvı ister istemez TV nin alt çıta kısmından içine sızar ve oradaki ekrana yansıtma yapan Led ışıkları yansıtan kompanentlere zarar verir. Sonra zamanla ekran gider
Bi tane peçeteye balgam atıyorum öyle televizyonu siliyorum 😄 Şaka yapiyorum tabi böyle yapmıyorum. Islak mendille veya kolonyalı peçeteye kolonya döküp öyle siliyorum
Spreyi ve silme bezi teknoloji mağazalarında veya bazen zincir marketlerde satılıyor.
Özel bez ve solüsyonlar var onları kullanıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı