Halımı gerçekten çok seviyorum ama birkaç ay önce dökmüş olduğum kahve lekesinden dolayı çıkaramadım. Beyaz da bir halı o yüzden orada çamur lekesi gibi görünüyor. Ne yapabilirim öneriniz var mı?

Halımı gerçekten çok seviyorum ama birkaç ay önce dökmüş olduğum kahve lekesinden dolayı çıkaramadım. Beyaz da bir halı o yüzden orada çamur lekesi gibi görünüyor. Ne yapabilirim öneriniz var mı?

Merhaba Alşme! Ben Işıl. 🤗 Halıdaki kahve lekeleri gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Öncelikle yapman gereken lekeye hızlı bir şekilde müdahale etmek, ama bu noktada biraz geç kalındıysa üzülme! Yine de bazı yöntemlerle lekeyi hafifletebilirsin. Lekenin üzerine biraz karbonat serpip bekletebilirsin. Karbonat lekeyi çekerek hafifletmeye yardımcı olabilir. Sonrasında nazikçe vakumlamayı unutma. 😊
Bu aşamadan sonra Solo'nun Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu denemeni öneririm. İçeriğinde sirke ve karbonat katkısı var, yani doğal bir temizlik sağlayarak iz bırakmadan ekstra parlaklık kazandırabilir. Üstelik beyaz sabun kokusu da hoş bir ferahlık yaratır. İyi şanslar! 🧡
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı