Alışveriş & Hediyeler Halıdaki lekeler nasıl kolayca çıkar? Üstü_Kalsın Takip Et FenomenBilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Halıya dökülen kahve veya yemek lekesi gibi lekeler nasıl kolayca çıkar? Sizin evdeki halıları temizlemedeki püf noktalarınız nelerdir? Halıdaki lekeler nasıl kolayca çıkar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Varsa bilen yazsın. Leke çıkarıcı.. Temizleyici. Islak mendil vs hic biri leke çıkartmıyor açık renk halıda ki :) 0 0 Yorumla
Hmyrr Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bulaşık makinesi parlatıcısı lekeleri hemen çıkarıyor.. 0 0 Yorumla
Fikcitupr3t Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Islak mendil kullaniyorum ben hep, biraz bastirarak silince eskisinden daha göz alici gorunuyor :D 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Beyaz sirke kullan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Varsa bilen yazsın. Leke çıkarıcı.. Temizleyici. Islak mendil vs hic biri leke çıkartmıyor açık renk halıda ki :)
Bulaşık makinesi parlatıcısı lekeleri hemen çıkarıyor..
Islak mendil kullaniyorum ben hep, biraz bastirarak silince eskisinden daha göz alici gorunuyor :D
Az deterjan dök bezle ovala
Genel de beyaz sabun kullanıyorum
Malasef yok yıkamaktan başka bir önerim
metresini 4 tl ye yıkıyorlar hiç uğraşmaya değmez.
@Domestos u sık sil iyice halıyı
Beyaz sirke kullan
Parlatıcı
Kabartma tozuyla
Çıkar bir şekilde