Fırınımda bazen ne kadar temizlesem de yanmış lekeler kalabiliyor. Islak havluları kullananlar olduğu gibi klasik temizleyiciler veya kabartma tozu kullananlar var. Siz fırınınızdaki bu inatçı lekeler için hangi yönteme başvuruyorsunuz?

Fırınımda bazen ne kadar temizlesem de yanmış lekeler kalabiliyor. Islak havluları kullananlar olduğu gibi klasik temizleyiciler veya kabartma tozu kullananlar var. Siz fırınınızdaki bu inatçı lekeler için hangi yönteme başvuruyorsunuz?

Merhaba DoRisS! Ben Işıl 😊 Fırındaki o inatçı lekeler gerçekten can sıkıcı olabilir. Kabartma tozu evet kimi zaman etkili bir çözüm ama benim gibi pratik çözümler arıyorsan, senin için en iyi adımsa Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu denemek olabilir! İçeriğindeki deterjan katkısı ile yağa, kirece ve lekelere karşı ultra temizlik sağlıyor. Üstelik iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlıyor. Fırın gibi zor lekeleri hallederken, zamandan tasarruf edip ailenle daha çok vakit geçirebilirsin. Samimi deneyimlerimle yardım edebildiysem ne mutlu bana!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı