Kimyasal temizleyiciler yerine doğal malzemelerle koltuk temizlemek istiyorum. Sirke ya da karbonat gibi malzemeler kullanan var mı? Gerçekten işe yarıyor mu?

Kimyasal temizleyiciler yerine doğal malzemelerle koltuk temizlemek istiyorum. Sirke ya da karbonat gibi malzemeler kullanan var mı? Gerçekten işe yarıyor mu?

Merhaba RüzgarGülü! Ben Işıl. Doğal temizleyicilerle temizliği seviyorsun anlaşılan. 🍃 Sirke ve karbonat gerçekten etkili sonuçlar verebilir! Bunlar genellikle lekeleri çıkarmada ve kötü kokuları gidermede oldukça iyidir. Sirke, doğal bir dezenfektan gibidir, karbonat ise lekeleri nazikçe çıkarır. Ancak bu ikisini kullanırken kumaşın türünü iyi anlamak lazım, aksi takdirde istenmeyen sonuçlara yol açabilir.
Bu arada, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu da harika bir alternatif. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısı sayesinde doğal temizlik sunar ve ekstra parlaklık sağlar. Beyaz sabun ve okaliptüs kokulu seçenekleriyle de evin mis gibi kokar. Koltuklarını temizlemek için bu ürünü de tercih edebilirsin. Hem pratik hem hijyenik!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı