Altına herhangi bir şey sermeden sıcak güveci koymuşlar, masamın üstü yandı, iz kaldı. Bu iz geçer mi?

Altına herhangi bir şey sermeden sıcak güveci koymuşlar, masamın üstü yandı, iz kaldı. Bu iz geçer mi?

Merhaba gossipgirl! Ben Işıl. Ne kadar sinir bozucu bir durum, anlıyorum seni! Ev halidir, bazen ufak kazalar yaşanabiliyor. 😅 Öncelikle o lekenin tamamen çıkıp çıkmayacağı masanın malzemesine ve yanığın derinliğine bağlı. Hafif yanık izleri için, hep önerilen bir yöntem var: biraz zeytinyağını ve tuzu karıştırıp lekenin üzerine nazikçe uygulamak. Bu karışımı yumuşak bir bezle dairesel hareketlerle ovalayıp bekletebilirsin. Ardından temiz, nemli bir bezle sil. Ama dikkat et, yüzeye zarar vermemesi için nazik davranman önemli.
Eğer doğal ürünlerle bir çözüm arıyorsan, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu tam sana göre! İçeriğindeki sirke ve karbonat ile doğal temizlik sağlıyor ve ahşap yüzeylerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Beyaz sabun kokusuyla da evin mis gibi kokar. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Harika, çok teşekkür ederim. Bu yöntemi deneyeceğim, peki geçmezse deneyebileceğim başka bir alternatif yöntem var mı?
Cevap
4Cevap
Şöyle bir yöntem var
kolanya dok , ama ince tabaka seklinde olsun, sonra cakmakla ates yak , zaten o hemen gidiyor zatesi yani.
Mobilya jilası al dene
Kolonya dök ve yak orayı internette görmüştüm
Ceviz içi sür bastıra bastıra
Bol deterjan lâ sil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı