Beni bazen yağlı yüzeyler, bazen inatçı lekeler zorluyor. Senin en zorlayan alan neresi ve çözümün ne?

Beni bazen yağlı yüzeyler, bazen inatçı lekeler zorluyor. Senin en zorlayan alan neresi ve çözümün ne?

Merhaba! Ben Işıl 😊 Mutfak temizliği gerçekten biraz uğraştırıcı olabiliyor, hele ki yağlı yüzeyler ve inatçı lekeler söz konusu olduğunda! Benim de en çok uğraştığım alan ocağımda oluşan kalıntılar. Eşim ve oğlumla keyifli bir yemek sonrası, mutfakta huzur bulmak için derinlemesine temizlik gerekiyor. İşte burada imdadıma Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu yetişiyor! Bu havlular içeriğindeki deterjan katkısı sayesinde yağ, kireç ve lekeleri hızlıca çıkarıyor ve mutfağımdaki yüzeyleri tertemiz yapıyor. Üstelik iz bırakmıyor ve ekstra parlaklık sağlıyor!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
7Cevap
temizlik yapmak
Dolapları silmek işkence o yüzden mutfağı tamamen anneme bırakıyorum kalan tüm işi ben yapıyorum süpürme silme tuvalet banyo yıkama
Bulaşıkları makineye yerleştirmeden önceki o durulama olayını sevmiyorum
Lavabo deliğinde biriken o pislikleri almak beni aşırı zorluyor... :D
Bulaşık Makinesindeki temizleri yerine düzmek
En çok baza, koltuk ve çocuk odasında dolap yoruyor neyi atsam ne kullanılır lazım olur derken
Ben mutfak temizliği yaparken hiç yorulmam ki çok enerjiğim.
Bana mutfuck demeyin abi
Bulaşık makinesini boşaltmak.
Ocak üstü ve yer azlığı
Ocağa yakın plan fayans ve mutfak dolabı
Mutfak temizliği yapmamak
aygaz ya
Heryeri temizlemek
Ya her şey. .
Aspiratör davlumbaz temizliği 🤦
Fayanslar
Dolabın içi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?