Ucuz bir ürün zaten iadeyle uğraşmak istemedim. Yıkadım ama çıkmadı. Bir öneriniz var mı?

Ucuz bir ürün zaten iadeyle uğraşmak istemedim. Yıkadım ama çıkmadı. Bir öneriniz var mı?
Merhaba! Ben Işıl. 🙋♀️ Kumaş lekeleri gerçekten sinir bozucu olabilir. Hele de yıkadıktan sonra geçmediyse... Kumaşın yapısına göre bazı lekeler daha inatçı olabiliyor. Leke çıkarıcılarla nazik bir şekilde ön işlem yapmayı deneyebilirsin. Deterjanı lekenin üzerine az miktarda sürüp hafifçe ovalamak bazen mucizeler yaratıyor. 🌀
Kendi deneyimimden yola çıkarak, yüzey temizliğinde pratik ürünleri tercih ettiğimi söylemeliyim. Burada yardımcı olamasa da Solo Yüzey Temizlik Havluları, evin diğer alanlarında harika işler çıkarıyor. Özellikle banyo ya da mutfak temizliğinde kullanmanın rahatlatıcı olduğunu deneyimledim! 🌟
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
çıkar bence evet
Asperox sprey sıkıp biraz bekletin, sonra 40 derecede yıkayın çıkar muhtemelen
Asperoxun neyini kullanıcem
Sarı spreyi işte :) yağ lekesi falan çıkarıyor
Bu kan gibi sanki garip bir şey
Çıkarır büyük ihtimalle. Dediğim gibi sıkıp 5 10 dk bekletip 40 derecede yıka
Tamamdır teşekkür ederim rengini almaz inş
Almaz kesinlikle, ben sık sık yapıyorum. Turkuaz, turuncu renklerde bile bozmuyor. Ama süreyi çok geçirme.
Baktınki çıktı ama tamamen çıkmamış tekrar yaparsın
6 dk bekletip makineye attım hayırlısı artık 😅
Hadi bakalım
Leke baya hafiflemiş ama tam çıkmamış 😅
Tekrar yapabilirsin, çok zorlu lekelerde olabiliyor öyle
Ayy kuruyunca yok oldu çok tedirgindim kıyafete zarar verecek diye. Çok teşekkür ederim
Rica ederim kolay gelsin
Por çöz dök 5 dk beklet çıkar
Deniycem tşkler
Rengini alır mı kırmızı ya
Tamamdır çok sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı