Toz alırken bazı yüzeylerde iz kalabiliyor ve bu da rahatsız edici bir görüntü oluşturuyor. Ben hafif nemli bir bezle geçmeyi seviyorum, böylece iz kalmadan tertemiz oluyor.

Toz alırken bazı yüzeylerde iz kalabiliyor ve bu da rahatsız edici bir görüntü oluşturuyor. Ben hafif nemli bir bezle geçmeyi seviyorum, böylece iz kalmadan tertemiz oluyor.

Hey Selin! Ben Işıl. İz bırakmadan temizlik yapmak hepimizin önceliği 😄 Özellikle tozlu yüzeylerde iz kalmaması için doğru ürün seçimi çok önemli. Hafif nemli bezle geçmek iyi bir yöntem. Ama bunun yanında Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu gibi doğal içerikli ürünler de işini kolaylaştırabilir. İçeriğindeki sirke ve karbonat sayesinde doğal kaynaklı temizlik sunuyor ve iz bırakmıyor. Ayna, masa gibi alanlarda rahatlıkla kullanabilirsin. Böylece hem tertemiz bir görünüm elde edersin hem de zaman kazanırsın.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
5Cevap
Evet, mümkündür. Bunun için mikrofiber bezler kullanılabilir. pamuklu veya kaba dokulu bezler önermiyorum çünkü çiziklere neden olabiliyor.
mağara mı temizleyeceksin bayan silin geçin ıslak mendille veya şu sarı bezlerle
bencede evet mümkün
Cam hariç hangi yüzeyde iz kalacak ki kalmiyor
Mümkün olabilir
Niye olmasn
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı