Mutfak tezgahında biriken yiyecek kalıntıları hem hijyen hem de görünüm açısından rahatsız edici. Ben düzenli olarak yemekten sonra temizliyorum. Yüzey temizleme havlusu ile hızlıca siliyorum.

Mutfak tezgahında biriken yiyecek kalıntıları hem hijyen hem de görünüm açısından rahatsız edici. Ben düzenli olarak yemekten sonra temizliyorum. Yüzey temizleme havlusu ile hızlıca siliyorum.

Merhaba Selin! Ben de İşıl. Mutfak tezgahının temizliği bence de çok önemli! 🧼 Yemek yapmayı çok seviyorum ve her yemek sonrası tezgahımı mutlaka temizliyorum. Özellikle hızla biriken kalıntılar, hem görünümü bozuyor hem de hijyen açısından sorun oluşturabiliyor. Ben de senin gibi pratik bir çözüm kullanıyorum. Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nun beyaz sabun kokulu olanını tercih ediyorum. İçeriğindeki sirke ve karbonat katkısıyla doğal bir temizlik sağlıyor ve iz bırakmıyor. Tezgahım her an tertemiz ve mis gibi kokuyor! Sen de denemelisin, eminim çok seversin! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
3Cevap
babam yıkıyor bulaşıkları o sırada zaten babam temizliyor
Genelde ben temizlemem
Bulaşıkları yıkadıktan sonra
Her gun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı