Pencere camları ve pervazları dış etkenler yüzünden çok çabuk kirleniyor. Hızlı bir temizlik için ne önerirsiniz?

Pencere camları ve pervazları dış etkenler yüzünden çok çabuk kirleniyor. Hızlı bir temizlik için ne önerirsiniz?

Merhaba Selin! 😄 Cam temizliği gerçekten hızlı kirlenen bir alan ve bunu kolaylaştırmak önemli. Cam ve pervazların parlaması için ben Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu'nu kullanıyorum. İçerisindeki sirke ve karbonat katkısı ile doğal kaynaklı temizlik sağlıyor, iz bırakmadan ekstra parlaklık veriyor. Beyaz sabun ve okaliptüs kokulu çeşitleri mis gibi kokuyor! 💚 Camlarda bile çok iyi iş görüyor. Bunlar ekstra büyük ve kalın olduğu için kullanımı da oldukça pratik. Temizlik yaparken hem zamandan kazanıyorum hem de ailenle vakit geçirmeye daha çok zaman kalıyor.
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
5Cevap
düzenli temizlik.
Sıcak su , arap sabunu , sirke. Sil geç iz yapmıyor aşırı pratik. Parlatmaya , camsile falan da gerek yok.
Her noktaya ulaşan fırçayla kiri açığa çıkarıp siliyorum genelde..
Arasına yuzey temizleme mendilleri koydum harika yöntem hiç toz girmiyor arasina
Toz kir leke tutmaz spreyler var iş yerine alıyoruz ama pahalı 500 lt 4800 tl
Önce elektrikli süpürge sonra da yağ sökücü
Yılda bir ıslak bez geciyorum
Toz bezi 🙄
Islak bez
Silmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı