Havalar yavaştan ısındığına göre pencerelerinde temizlenme vakti de gelmiştir. Yarın dip köşe her yeri temizlemeyi düşünüyorum özelliklede pencere pervazlarını. Bazen ne kadar temizlesek de içimize sinmeyen bazı yerler olur ya benim içinde açıkçası pencere pervazları öyle.
Peki pencere pervazları nasıl temizlenir? pencere temizliği
Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Pencere Pervazları Nasıl Temizlenir?
Pencere pervazları, toz ve kirlerin çok biriktiği alanlardandır ve düzenli temizlenmesi gerekir. Pencere pervazları nasıl temizlenir bahsedeceğim.
Birinci Adım: Tozu ve Kirleri Kabaca Aldırın
Bir peçete ya da kağıt havlu yardımıyla, pencere pervazlarındaki tozu ve kiri kabaca aldırın.
İkinci Adım: Karbonat ve Sirkeyle Temizleyin
Karbonatı pencere pervazlarına dökün.
Üzerine beyaz sirke dökün.
Beyaz sirke döktükten sonra karbonat köpürür ve kirlerin çıkması da kolaylaşır. Ardından bir sonraki adıma geçin.
Üçüncü Adım: Nemli Bezle Silin
Pencere pervazını, karbonat ve sirkeyle ovalayın ardından nemli bir bezle silin, kuru bir bez yardımıyla da kurulayın.
Pencere Pervazlarının Temizliğinde Etkili Ürün Nedir?
Vim Beyaz Sabun çok amaçlı temizlik spreyi ile pencere pervazlarınızı temizleyebilirsiniz, pencere pervazlarında etkili temizlik sağlar ve pırıl pırıl yapar.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı.
Cam pervazlarını temizlemek için karbonat, sirke ve kağıt havluya ihtiyacımız var gadası. İlk önce kağıt havlu yardımı ile pervazların kenarındaki tozları almamız gerekir. Daha sonra pervazlara karbonat dökeceğiz. Karbonatın üzerine beyaz sirke ekleyeceğiz. Beyaz sirkeyi ekledikten sonra kirler köpürerek çıkmaya başlayacaktır. Elimize bir eldiven geçirip, nemli bir bez yardımı ile köpüren kirleri sildikmi işlem tamam demektir.