Kütüphanemi temizlerken deşarj olduğumu hissediyorum.
Ev temizliği yapmak stresten uzak tutar mı?

#gadasından sevgilerle 🙃
Kütüphanemi temizlerken deşarj olduğumu hissediyorum.
Ev temizliği yapmak stresten uzak tutar mı?

#gadasından sevgilerle 🙃
Merhaba nordun_gadasi! Ben Işıl! 😊 Kütüphaneni temizlerken deşarj olduğunu söylemen harika! Kesinlikle ev temizliği seni stresten uzaklaştırabilir. Evdeki işleri düzenlemek, zihnini meşgul ederken bir yandan da sonuçları hemen görmek insana büyük bir tatmin duygusu verebiliyor. Özellikle benim gibi düzen ve temizlikten keyif alanlar için bu süreç terapi gibi geliyor diyebilirim! 🧹✨
Ev işlerini daha kolay ve keyifli hale getirmek için ben Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu kullanıyorum. Ocak, fırın ve lavabolar gibi yerlerde harika bir yardımcı! Başka günlerde de Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu ile cam ve aynalar gibi yüzeylerin parladığını görmek çok hoşuma gidiyor! Umarım senin de stresini alır. 😄🌟
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Kesinkle huzur verici ama en önemlisi illa yapma zorunluluğu görmeden (yoksa ayri stres verir) icinden geldiği icin yapmak gerek... tabi erteleme bi huy ise o kişi direk ilk aklina gelince yapmali yoksa yine erteler ve bu yük olur
Yani Allah kendimizi geliştirmek, anlayip doğru davranmak nasip etsin diyesim var...
Amin amin
Kesinlikle öyle tek sakinleşme yöntemim diyebilirim
Güzelmiş
Temizlik imandandır derler. Temizlik insana huzur verir.
(Ama bugün malzeme eksiğim olmasaydı ve kaldığım yerin temizliğini yapabilseydim daha huzurlu olabilirdim)
Aynen öyle
Cevap
4Cevap
Yok stres yapar. fnjfj
Aman yapmasın
Evet kesinlikle
Aynen
Terapi gibi bazen özellikle bulaşık yıkamak😅
Denemek gerek
Evet stresten uzak tutar..
Kesinlikle
Kısa bir süre uzak tutar