Gözünde büyüse de stresimi alıyor, sizin?

#soloyenilenmiş
Gözünde büyüse de stresimi alıyor, sizin?

#soloyenilenmiş
Ben de stres atıyor abla ama bazen de yoruyor. Temizlik yapmak, bazı insanlar için stresi azaltıcı bir etkiye sahip olabilirken, diğerleri için stresi arttırıcı bir etkiye sahip olabilir. Temizlik yapmak, ortamı düzenlemek, toz almak ve yüzeyleri silmek gibi fiziksel eylemler içerir. Bu tür fiziksel aktiviteler, bazı insanlar için stresi azaltıcı bir etki yaratabilir, çünkü hareket etmek ve enerji harcamak, zihinsel stresi azaltabilir. Ancak, bazı insanlar için temizlik yapmak stresi arttırıcı bir etkiye sahip olabilir. Bunun nedeni, bazı insanların temizlik yaparken kontrolsüz davranışlar sergilemesi, mükemmeliyetçi olmaları ve beklentilerinin çok yüksek olmasıdır. Bu durumda, temizlik yapmak daha fazla stres yaratabilir. temizlik yapmanın stresi azaltıcı veya arttırıcı bir etkisi olabilir. Ancak, kişinin stres tepkileri ve temizlik yaparken sergilediği davranışlar bu etkiyi belirleyebilir. Kişi kendisi için en iyi olanı belirleyebilmek için deney yapmalı ve kendine özgü stres azaltma yöntemleri bulmalıdır.
Cevap
5Cevap
Temizlik yapmayı seviyorum. Terapi gibi geliyor ama dozunda😬
Evet dozunda güzel
Bol köpüklü temizlik stres atmaya birebir bence ahah 😂
Bence de 😬🤣🤣
evde tek başımaysam ve temizlik yapıyorsam ne kadar çok olursa olsun, kesinlikle stresimi alıyor
Yani genelde evet ama çok uzun sürdüğü için ben aşırı temizlik sevmem çünkü yapınca tam olsun diye baya uğraşıyorum
Ben de öyle
Bitirilmiş bir iş daha stresi azaltır.
Motive lazım
Ben seviyorum hem vakit de geçiyor
Evet bakit geçiyor
Azaltiyor rahat ediyorum
Ben de rahatlık hissi veriyor
Temizlik ile işim olmaz büyükanne en fazla perde takarım artık eski usül perdeler de yok zaten
Yemek ve temizlikle Cok stres atarim ben.
Bi kısmı stres alır, bi kısmı ekler
Alır stresi
Seni görmüyorum uzun zamandır gittin sanmıştım
Gitmiştim geri döndüm
Temizlik yapmayi sevmem
Ben de sevmem
Azaltıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?